| Andreeamariagina a întrebat:

Heiiiii,știe cineva rețeta americanilor cum se gătesc fructele de mare? Gen pun porumb, oua fierte împreuna cu fructele de mare in punga cu un sos, înțelegeți la ce ma refer.
Și unde as putea găsi toate categoriile de fructe de mare? in lidl se găsesc doar câteva specii

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai poftă enormă pentru asa ceva. Te-ai grabit la scris. La ce spui tu acolo cu porumb, oua si sosul ăla, nu stiu cine ar manca asa ceva.
Nu vrei o reteta romaneasca?

| Andreeamariagina explică (pentru darrio2007):

Ia da mi, dar uita te ca Am răspuns cuiva cu un link și vezi despre ce e vorba

| darrio2007 a răspuns (pentru Andreeamariagina):

Ăla asa a vrut sa manance el. Nu inseamna ca este o reteta.
Porumbul se vede dar unde e oul?
Daca mânca fara maini, ar fi fost Ghiță cand mănâncă din teică.

| Violleta2022 a răspuns:

Fructe de mare se numesc o varietate de vietuitoare care traiesc in mare ( scoici, midii, stridii și melci, crustacee creveți, languste, stridii, homari, langustine, sepii, caracatițe) si se pot gatii in diverse moduri: direct pe gratar, in tigaie prajite sau se mananca crude, precum scoicile.

Nu are nici o treaba porumbul sau ouale, cu fructele de mare!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreeamariagina):

Dupa cum am spus si mai sus, NU se gatesc impreuna cu porumb si oua, deoarece acelea se adauga langa fructele de mare, fiind pregatite in alte vase separate.
Este ca si cum te duci la restaurant si ceri friptura si ei iti pun alaturi pe farfurie si salata verde, care evident ca nu-i gatita pe grata odata cu friptura de carne ci pregatita intr-un bol si doar adaugate la urma pe farfurie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar nu înțelegem la ce te referi

| sierra1 a răspuns:

"fructele de mare...in lidl se găsesc doar câteva specii"

ce cauți tu și nu găsești?

| Andreeamariagina explică (pentru sierra1):

De exemplu homari, se găsesc doar scoici, creveți, baby caracatițe,

| sierra1 a răspuns (pentru Andreeamariagina):

Homari zici? Nu știi tu unde sunt (că sunt) dar nici n-ai tu bani de așa ceva (din câte se vede...)

https://www.tpu.ro/......a-de-genu/

https://www.tpu.ro/......-am-17ani/

prpunere: papă tu ce-ți pune mamița in farfurie și lasă fițele nejustificate

Vezi nebuno ca te îngrop in bani, zici tu de mine ca n-am bani? da te drc de săracă ce ești

" Andreeamariagina : Vezi nebuno ca te îngrop in bani"

1 - îhî, cu fusta aia nașpa plină de ulei de nu știi cum s-o speli?
2 - nebună e mă-ta (are și cratimă!)

Dacă mi pun mintea cu tine mi o ia la vale, stai cuminte Manz o, ca idee scriu cum vriau ai înțeles, și apropo nu e plină de ulei Draga mea

" Andreeamariagina:... ca idee scriu cum vriau"

da, observăm!

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca retete exista mai multe.O fi asta reteta? https://www.reteteleluiradu.ro/chowder-cu-fructe-de-mare/
Am cautat pe google,, reteta americana fructe de mare''.

Poti totusi cauta pe google si in engleza, asa cred ca e cel mai sigur sa afli.

| relian a răspuns:

Nu am auzit de oua, nu-s amator de mincaruri genul asta, ce pot sa spun stiu si am vazut cum se fac Crawfish, asa este se pun la fiert si cartofi si porumb, nu am auzit de oua.
Mai ai nevoie de un condiment spcial facut pentru asa ceva, dar mincarea asta e de fapt un moft, mincare nici vorba.Dar rerstaurantele fac bani buni de pe urma astora.

Deci atit stiu, ce am vazut cum se fac, chiar din cand in cand face si un prieten de-al meu acasa, eu maninc porumbul si cartofii laughing.

Ca idee, se piun intr- o oala mare ce ai tu acolo raci, sau ce mai ai, dupa ce clatesti cit de cit, bagi porumb, si cartofi, fierbi, nu stiu exact cit, dar oricum putin nu, pana cand is gata carofii, se scot intr-un vas mare, o parte din ei, asta daca faci cu sacu, asa cum fac unia laughing se pune peste acele condimente, cum am spus speciale se amesteca si spor la supt carcase laughing
La unele restaurante am vazut femeile mininca cu manusi laughing pentru ca te faci ca bebelusii aia peste tot de rahatu asta de mincare.

Aici unde sunt eu se consuma cantitati industriale laughing mai ales de Crawfish, is ceva raci micuti, stai si sugi oase, sau ces alea.La restaurant se vind la kg sau lb, conteaza mult cum si cine ii pregatesc.
Violeta ca de obicei bate covoare laughing la ea porumbu si cartofii se fac separat si aduc aia separat. Asa o fi pe acolo prin Australia pe unde sta ea.

| johnnny123 a răspuns:

"rețeta americanilor cum se gătesc fructele de mare"

Crezi că în toată țara aia de mărimea unui continent există o singură rețetă de gătit fructe de mare?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Te referi că au ei au niște pungi gata-făcute cu fructe și legume care se bagă la cuptor?

| Andreeamariagina explică (pentru supadeceapa):

Uita-te mai jos in comentarii ca am răspuns cuiva cu un link

| haileewatson a răspuns:

"înțelege ți la ce ma refere" - nu, nu intelegem

| Andreeamariagina explică (pentru haileewatson):

Ia uita te mai jos ca am pus un link

Răspuns utilizator avertizat