Petalele de trandafir se pun intr-un borcan de sticla, peste care se adauga apa, lamaiile taiate rondele si zaharul.
Se lasa sa se odihneasca 2 zile la soare, apoi inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.
Apoi se filtreaza si se toarna in sticle si se pastreaza la rece pana in momentul serviri.
sau
http://bucate-apetisante.blogspot.ro/2011/06/suc-de-trandafiri.html
Bună!
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/retete/suc-din-petale-de-trandafir-rosu-fid-330493
http://www.gustos.ro/retete-culinare/suc-din-petale-de-trandafir-rosu.html
http://bucate-apetisante.blogspot.ro/2011/06/suc-de-trandafiri.html
http://www.dietetik.ro/suc-de-trandafiri/8197.html
http://retete.flu.ro/reteta-suc-din-petale-de-trandafir-rosu/
http://www.bucatarmaniac.ro/2012/07/suc-de-trandafiri.html
Toate cele bune.
Buna!
Petalele de la 3-4 trandafiri rosi, 4 litri de apa, 500 gr. de zahar si 2 -3 lamai.
Petalele de trandafir se pun intr-un borcan de sticla, peste care se adauga apa, lamaiile taiate rondele si zaharul.
Se lasa sa se odihneasca 2 zile la soare, apoi inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.
Apoi se filtreaza si se toarna in sticle si se pastreaza la rece pana in momentul serviri.
Pofta buna!
http://1.bp.blogspot.com/......s400/4.JPG
Te pup!
Sucul de trandafiri se aseamana cu cateva etape a gemului de trandafir. Intreab-o pe bunicuta ta