| MilkaMiru a întrebat:

Hello. nu stiu daca voi stiti despre gastronomie laughing dar wow...am 16 ani si sunt pasionata! deci cine stie sa faca lazania?

5 răspunsuri:
| COOLboY a răspuns:

Eu. Uite reteta:

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
3 foi de lasagna din comert,
200 g de carne tocata de vita
o ceapa, un catel de usturoi
sare, piper. condimente
250 ml suc de rosii
300 g de cascaval
200 ml smantana
unt pentru uns tava
ulei de masline

Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Se pune intr-o tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de smantana. Compozitia se lasa pe foc aproximativ 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se foloseste un vas termorezisten, il ungem cu unt si aranjam o foaie de lasagna, un strat de umplutura de carne, felii subtiri de cascaval, pana incheiem cu o foaie de lasagna. Deasupra ultimei foi se pune un amestec din suc de rosii(100g) smantana (100g) si cascaval ras. Se da la cuptor cam 30-40 de minute.

Daca vrei sa faci mai multe retete, intra pe http://www.gustos.ro/

| Amyo6 a răspuns:

Se scrie LASAGNA.hee hee.Pai se face sosul de carne.call mearnitade vita(depine de ct vrei sa faci)
-frunze de telina
-morcov
-Sos de rosii.
Se fierbe 2 ore.love struck.:p.carnea trebuie sa fie tocata.:p.sry.am uitat sa zic.happy.

Sosul Bechamell.:Lapte
-Unt
-Faina

Se fierbe. amestecand in continuu.ca sa nu se prinda sau sa aiba cocoloase.laughing.

apoi;-se punde un strat din sosul cu carnita
-cateva linguri din sosul Bechamell
-Un strat de foi
-iar sos.iar sos bechamell, iar foi.si aici se mai pune cascaval.sauparmigiano.:p.
Iar sos si sos bechamell si cascaval si iar fiaie.pana umbli tav pana sus.:p

FUNDA?batting eyelashes
sPOR.winking.sa`mi pui cum a iesit