| Mihaita21 a întrebat:

Heloo TPU,
Deci as dori niste idei sau ingrediente deja cunoscute pentru pizza. Nu vreau sa contina salam(orice in legatura).

15 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Se poate si cu un borcan de zacusca de casa.

| morningstar a răspuns:

Ciuperci, mozarella, sos tomat, cascaval, masline, ceapa, ardei gras, capere, ananas, parmezan, ardei iute, ou, oregano, basilico, branza. Daca vrei sa pui carne, dar nu salam, poti pune kaiser, carnati picanti, ton, creveti, somon, fructe de mare, jambon. Daca nu, combini oricare din celelalte ingrediente. Pofta buna si spor la gatit!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În loc de salam poţi pune : bacon, şuncă, piept de pui feliat foarte subţire, şniţel ( cotlet de porc feliat foarte subţire ), kaizer, cârnaţ, muşchi ţigănesc, bucăţi de ton, etc.

Toate cele bune.

| h3r a răspuns:

Ciuperci, roșii, ardei, mazăre. diferite legume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te poţi inspira foarte bine de aici,
Http://101-retete-pizza.blogspot.ro/
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Badea_Raresh_Gabriel_1993 a răspuns:

Ciuperci,piept de pui, masline, porumb,

| DarkShadow26 a răspuns:

Ciuperci, măsline, roşii, mozzarela [caşcaval], boabe de porumb, piept de pui, bacon şi dacă vrei pizza cu ton şi lămâie. Sper că te-am ajutat >big grin

| Nedelcu_Carlos_1990 a răspuns:

Pai faci o laba si iti dia drumu pe ia

| Mihaita21 explică (pentru Nedelcu_Carlos_1990):

Dupa ce ca esti retardat, mai esti si analfabet...

| Mihaita21 explică (pentru Mihaita21):

Ma refer, salamu' cu ce poate fi inlocuit, masline, ardei, rosii, branza si-asa pun dar trebuie si ceva mai greu. Piept de pui da' ok, ton iar ok,
bacon exclus

| JokerHoker a răspuns:

Pizaza quatro stagioni (patru anotimpuri):are pe un sfert de pizza bacon, pe alt sfert salam, pe alt sfert ciperci, iar pe alt sfert ardei

| Memo199 a răspuns:

Poți folosi și ierburi: ruccola sau spanac. Ideal ar fi dacă ai încerca să pui porumb, ciuperci, mozzarella pentru pizza sau cașcaval, roșii, ton conservat, măsline, sos de tomate, capere, carne slabă cum ar fi pieptul de pui sau curcan, krill sau creveți, caracatiță, calamar sau somon afumat (dacă este pe gustul tău). Și dacă îți place, mai poți folosi și ingrediente dulci cum ar fi ananasul sau papaya. Și dacă îți place carnea de vânat, poți pune și carne de căprioară sau iepure.
Sper că te-am putut ajuta happy

| HyunaKimfan a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa mananci cu ciuperci masline si porumb daca tot nu vrei cu salam.Dar ai putea sa te uiti si pe site-uri de gatit pizza fara salam. Sper ca ti-am fort de ajutor!