Unul din indicatoarele de timp cred ca trebuie setat la ora curenta (poate apare si AM/PM langa el).
Celalalt cronometru, care numara inapoi, este pentru setarea duratei de incalzire si iti arata cat timp a mai ramas pana ce se opreste. Cand ajunge la 0:00 ar trebui sa opreasca cuptorul.
Daca cuptorul nu merge in timpul cronometrarii, este posibil sa fie doar ca indiciu si sa nu opreasca si curentul SAU cuptorul nu este inchis s-au bagat in priza :)
De fapt, de aici poti descarca manualul de utilizare multilingv:
http://data.amica.com.pl/files/pubs/instrukcje/ro/IOAK-2947.pdf
si poti sa-ti tiparesti partea (2) in limba romana (paginile 1-7 si 26-43 inclusiv).
Același manual am și eu. Am reușit să setez ora corectă iar când voi folosii cuptorul o sa încerc sa înțeleg faza cu cronometrul. Cuptorul (chiar și cu ora setata greșit se încinsese, mergea). Și după ce am oprit cuptorul pe 0 (și temperatura și chestia aia de grătar, încălzire sus/jos), cuptorul efectiv s-a oprit și nu mai încălzea deci țin sa cred ca acel cronometru e de forma. Oricum, mulțumesc frumos!
Practic cuptorul s-a oprit înainte de terminarea cronometrului
Vezi sa nu fie vreo comutare la oprire temporizata /manuala.
Daca as avea macar manualul de utilizare, ar fi ceva, dar l-am cautat pe net, si e doar in rusa, sau alta limba de origine slava, fiind scris cu caracterele rusesti. Ideal e sa ai obiectul in fata, si manualul la fel, ca sa citesti si sa incerci, deci e mai greu sa primesti asa ajutor, aici, mai ales ca si eu, care ma dadeam cindva mare ca reuseam in situatii din astea sa ma descurc de minune, acum buchisesc, citesc atent manualul pentru fiecare lucru pe care mi-l iau, si stau mult si bine uneori ca sa ii dau de capat sa pot face tot ce zice ca face . Asta e, tehnologia a avansat si e mai desteapta ca noi, incit avem niste obiecte care fac multe lucruri, mai mult poate decat speram noi, dar noi ne uitam ca niste nestiutori la niste OZN-uri