| Andutsaa a întrebat:

Hey!:*
Am o mica-mare problemabig grin.Pana acum nu aveam pofta de mancare sub nici o forma, se ruga mama in permanenta sa mananc, erau zile cand mancam dimineata si poate mai mancam seara la 10-11hee hee, iar acum, dintr`odata am o pofta de mancare incredibila, as manca intr`unastraight face. Mama spune ca e datorita varstei, luna asta implinesc 15...Acum vreau sa aud si parerea voastrabatting eyelashes. Ce ziceti? E ceva normal, asa dintr`odata? :-s

Multumesc frumos!:*

Răspuns Câştigător
| andtim a răspuns:

Probabil e din cauza varstei, dar ai grija in timp, sa nu te iei dupa alte colege cretine care spun ca daca nu mananca deloc slabesc! aia e cea mai mare prostie! poti face usor ulcer si alte complicatii digestive! mai bine mananca echilibrat, nu manca chipsuri si alte junkfooduri! incearca sa mananci acasa, mancare gatita, salate multe, totul cat mai natural! aia e sanatate, nu pastilele cu vitamine si uleiuri de nu stiu de care! bafta si ai grija de tine

3 răspunsuri:
| LoRyAnNa_3715 a răspuns:

Da de ce n-ar filaughing? Nuti face griji cel mai probabil te vei ingrasa dar...altceva nu patzestywinkingrolling on the floor

| FeliciaWilson a răspuns:

E din cauza virstei...Mie mama mama mereu imi zice sa echilibrez portiile si totul va fi bine.

| ilarion_1075 a răspuns:

E normal dar mergi pe 3 mese pe zi cu putina piine. Ora 7 ora 13 ora 19 si dupa aceea daca ti-e foame numai fructe si legume pina crapi si no sa cresti in greutate.