| lizzy01 a întrebat:

Hey.cum fac paste cu branza? Am facut pastele dar cu branza ce fac...cu ce o pun si cum? va rog ajutorhappy funda

Răspuns Câştigător
| Tsiitsix3 a răspuns:

Http://www.gustos.ro/retete-culinare/cautare?ex=paste+cu+branza&cat= funda te rog:X ca aici iti zice cum sa le faci. Si zice mai multe feluri:X

3 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

200 gr paste scurte
150 gr branza proaspata de vaci
200 gr branza burduf
2 linguri smantana
50 gr slaninuta afumata
piper

Portii: 2

Preparare

1.Se pun pastele la fiert in multa apa fierbinte si sare.
2.Se taie bucatele mici slaninuta si se prajeste fara ulei, la inceput la foc mic pana incepe sa se topeasca, apoi crestem usor focul ca sa se faca crocanta. Scurgem mare parte din grasimea lasata de slaninuta, astfel incat sa ne mai ramana cam 1 lingura.
3.Frecam branzeturile cu smantana si condimentam cu piper.
4.Scurgem pastele de apa, adaugam jumarile peste pastele fierbinti si amestecam bine, apoi adaugam branza si amestecam putin sa se topeasca branza.
5.Servim imediat.
sau Macaroane cu branza si stafide
Ingrediente - Reteta Macaroane cu branza si stafide la cuptor:

- 1 pachet paste(penne sau gnnochi - scoici)
- 2 oua
- 150 g zahar pudra
- 200 g branza de vaci
- 100 g branza telemea
- 2-3 plicuri zahar vanilat
- 2 linguri stafide
- 1 lingura ulei
- 50 g unt
- 100 g smantana
- sare

Mod de preparare - Reteta Macaroane cu branza si stafide la cuptor:

Fierbi pastele in apa cu sare si o lingura cu ulei, numai pe jumatate, sa ramana putin tari. Apoi le strecori, le limpezesti cu
apa rece si le lasi la scurs. Intre timp amesteci bine branza de vaci faramitata, branza telemea rasa, galbenusurile, untul
topit, smantana, zaharul. Albusurile batute spuma le amesteci usor cu compozita. Se amesteca compozitia cu pastele. Se unge
cu unt un vas termorezistent si se aseaza in ele pastele. Se introduce vasul la cuptorul bine incalzit si se coace la foc
mic 50-60 minute pana cand se rumenese frumos. Se serveste calda sau rece, taiata in patratele si presarata cu zahar farin
pentru cei ce o perfera si mai dulce.
http://www.nutriday.ro/reteta/1774-pui-indian-cu-sos-de-iaurt.html







.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce ai fiert pastele, le speli cu apa rece apoi le pui intr-o tava, cateva linguri de unt sau margarina, 3 oua, zahar vanilat si branza putin sarata sau nesarata (dupa plac) apoi pui la cuptor pana cand se caramelizeaza putin deasupra, pofta buna :p

| adri16 a răspuns:

Dupa ce ai fiert pastele si le-ai clatit, razi branza, o adaogi peste paste, pui zahar dupa gust si amesteci
pofta buna! happy