Si eu am mai patit asa ceva si am umplut rosii cu acea compozitie! Chiftele nu poti face din ea ca are orez! Rosiile se fac astfel:se aleg rosiile cele mai mari pe care le ai, se taie un capacel deasupra si cu o lingurita se scobeste de miez, avand grija sa nu patrundem prea tare si sa o spargem.La umpli si le fierbi separat intr-o craticioara mai joasa cu miezul de la rosii. Poti sa le pui si la cuptor, ies si mai gustoase!
Puneo in congelator iar alta data cand mai faci ardei o scoti de la congelator si amesteci tocatura care ai facut-o cu cea din congelator.
Ai putea face o musaca de cartofi cu carne tocata.
http://www.culinar.ro/......rne-tocata
Pofta buna :*
Buna pai ai putea sa faci o ciorba de perisoare, sau o musaca de cartofi cu carne tocata, ciuperci umplute cu carne tocata, lasagna cu carne tocata cam atatea stiu eu Bafta
Ioiii, da ce foame imi e, se fac niste placintele din carne tocata, si apoi cand sunt gata pui smantana deasupra.Se pot face si din foietaj de la magazin ca sa nu te mai chinui in bucatarie.
Sau daca ai doi trei cartofi fierti poti face cartofi umpluti, hai ca ai ce sa faci cu carnea tocata.
Mai stiu si o mancare din carne de porc tocata cu multa ceapa si sos de tomate. spor la gatit, ma duc si eu in bucatarie.
Pai.Eu de obicei daca imi ramane carne tocata fac si o rulada cu carne tocata... Dar daca nu ai aluat poti sa faci alt cumva.Fierbi macaroane sau pene(nu de gaina), calesti carnea in tigaie, dupa ce sau fiert macaroanele le amesteci cu carnea si daca tot vrei sa fie delicioas mai faci si un sos de rosi cu foi de dafin si este superr!
Sau mai bine pui carnea tocata intr-o punga si o pui in congelator!
Bafta!