| tagastatud_6576 a întrebat:

Hey, scrieti va rog top 3 cele mai bune bucatarii traditionale din lume, motiveaza fiecare raspuns si denumeste caracteristicile si cateva nume de mancaruri specifice fiecareia!

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Nu prea ma pricep la bucatariile traditionale din lume, dar in mod sigur imi place cum gatesc japoneziibig grin Imi place orezul, pestele, iar in general toate retele japoneze pe care le-am cautat pe net aratau foarte binehappy.
2) Bucataria italianabig grin Ador pizza si spaghetele de cand ma stiulaughing Si nu doar spaghete, imi place sa gatesc paste cu orice tip de sos si in orice mod.
3)...De ce nu chiar bucataria romaneasca? Sa recunoastem ca sarmalutele noastre sunt delicioasebatting eyelashes Niciodata nu ratez o ocazie de a face sarmale cand asta mi se propune acasa sa gatescbig grin

3 răspunsuri:
| nykymyky a răspuns:

Pa

| tagastatud_6576 explică:

Ai gusturi buna Diana, mie im place 1) Bucataria indiana 2) Bucataria coreeana si 3) Bucataria Chineza, mai imi place si cea turceasca si mexicana...desigur ca de sarbatori tot timpul trec ep mancare romaneasca, eu stau si aproape de Ungarai si nu este zi sa nu fac un gulas sau ceva unguresc!

| DianaScorpio a răspuns:

Tagastatud, si mie imi place sa fac gulas, este foarte bunbig grin. Mancare chinezeasca am mancat doar o data la un fel de restaurant, si mi-a placut mult. Insa cum am mancat doar o data, nu pot sa spun ca stiu cum este ca sa imi fac o opinie despre ea.
In rest din ceea ce ai spus, nu prea cunosc. happy