Nu prea ma pricep la bucatariile traditionale din lume, dar in mod sigur imi place cum gatesc japonezii Imi place orezul, pestele, iar in general toate retele japoneze pe care le-am cautat pe net aratau foarte bine.
2) Bucataria italiana Ador pizza si spaghetele de cand ma stiu Si nu doar spaghete, imi place sa gatesc paste cu orice tip de sos si in orice mod.
3)...De ce nu chiar bucataria romaneasca? Sa recunoastem ca sarmalutele noastre sunt delicioase Niciodata nu ratez o ocazie de a face sarmale cand asta mi se propune acasa sa gatesc
Ai gusturi buna Diana, mie im place 1) Bucataria indiana 2) Bucataria coreeana si 3) Bucataria Chineza, mai imi place si cea turceasca si mexicana...desigur ca de sarbatori tot timpul trec ep mancare romaneasca, eu stau si aproape de Ungarai si nu este zi sa nu fac un gulas sau ceva unguresc!
Tagastatud, si mie imi place sa fac gulas, este foarte bun. Mancare chinezeasca am mancat doar o data la un fel de restaurant, si mi-a placut mult. Insa cum am mancat doar o data, nu pot sa spun ca stiu cum este ca sa imi fac o opinie despre ea.
In rest din ceea ce ai spus, nu prea cunosc.
Alina_5575 întreabă:
Onisoor întreabă: