Bună!
Depinde şi după ce reţetă le-ai preparat...
Aluatul trebuie să fie BINE "crescut"/dospit, gogoşile trebuie să fie mărişoare, uleiul să fie foarte puţin ( în tigaie/cratiţă ) şi încins bine.
Ca să nu fie prea arse, NU le ţi prea mult la prăjit : când devin aurii, le întorci/scoţi ( deci, le verifici des ).
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Gogosi_umplute_cu_gem-e0.html
http://gastronomie.ele.ro/......r1208.html
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/gogosi-cu-gem/
http://www.lalena.ro/639-reteta-Gogosi-berlineze.html
http://nainakitchen.blogspot.ro/......ttela.html
Toate cele bune.
Hey mersi mai astept cateva raspunsuri.Tu ai incercat si ti-a iesit?
Cu plăcere!
DA, am folosit "metodele"/şmecheriile de mai sus şi au ieşit bine
O zi frumoasă.
Cred ca trebuie facute in ceva mai mult ulei.
iti ies inchise la culoare pentru ca le tii prea mult pe foc. uleiul trebuie incins calumea.
cam asta pot sa iti zic.
a si cand faci aluatul trebuie sa il lasi sa se dospeasca dupa aia cu o cana sau un pahar le dai forma rotunda. le mai lasi sa creasca putin si si le pui in baia de ulei.