| AslTracker a întrebat:

Hey TPU.Am si eu o problema.Incerc de mult sa fac gogosi cu gem care sa aiba aspectul asta: http://www.retete-mancare.ro/img/21089/Gogosi_umplute_cu _gem.jpg
Dar de cate ori le fac,imi ies ba prea inchise la culoare, ba cu bule si nu iese fin ba nu imi iese alb pe mijloc.Imi puteti spune explicit cum pot face aceste gogosi? Multumesc.
P.S : Vreau sa imi spuneti cap - coada, sau un video/poze ar fi foarte bine.Multumesc,dau Funda!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Depinde şi după ce reţetă le-ai preparat...

Aluatul trebuie să fie BINE "crescut"/dospit, gogoşile trebuie să fie mărişoare, uleiul să fie foarte puţin ( în tigaie/cratiţă ) şi încins bine.

Ca să nu fie prea arse, NU le ţi prea mult la prăjit : când devin aurii, le întorci/scoţi ( deci, le verifici des ).


Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Gogosi_umplute_cu_gem-e0.html

http://gastronomie.ele.ro/......r1208.html

http://retete.flu.ro/retete-recomandate/gogosi-cu-gem/

http://www.lalena.ro/639-reteta-Gogosi-berlineze.html

http://nainakitchen.blogspot.ro/......ttela.html


Toate cele bune.

| AslTracker explică (pentru bursuc001):

Hey mersi mai astept cateva raspunsuri.Tu ai incercat si ti-a iesit?

| bursuc001 a răspuns (pentru AslTracker):

Cu plăcere!

DA, am folosit "metodele"/şmecheriile de mai sus şi au ieşit bine happy


O zi frumoasă.

3 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Cred ca trebuie facute in ceva mai mult ulei.
iti ies inchise la culoare pentru ca le tii prea mult pe foc. uleiul trebuie incins calumea.

cam asta pot sa iti zic.

a si cand faci aluatul trebuie sa il lasi sa se dospeasca dupa aia cu o cana sau un pahar le dai forma rotunda. le mai lasi sa creasca putin si si le pui in baia de ulei.