| AslTracker a întrebat:

Apelez si eu din nou la voi.Deci curand am incercat sa fac cateva gogosi dar nu orice gogosi.Am incercat sa fac gogosi umplute cu gem, ma rog este ceva mai complicat.Ideea este ca eu am vrut ca pe mijloc sa iasa alb si sa nu iasa prea arse, am vrut exact ca in poza asta : http://www.retete-mancare.ro/img/21089/Gogosi_umplute_cu _gem.jpg
Cum pot face ca pe margini sa fie alb si sa nu fie prea arse gogsile? Dau Funda celui care ma ajuta!

Răspuns Câştigător
1 răspuns:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Depinde şi după ce reţetă le-ai preparat...

Aluatul trebuie să fie BINE "crescut"/dospit, gogoşile trebuie să fie mărişoare, uleiul să fie foarte puţin ( în tigaie/cratiţă ) şi încins bine.

Ca să nu fie prea arse, NU le ţi prea mult la prăjit : când devin aurii, le întorci/scoţi ( deci, le verifici des ).


Toate cele bune.