Cu siguranta, fiind fata, nu ai un ciocan, sau vreo scula la tine in camera. Dar trebuie sa gasesti printre obiectele ce le ai prin camera ceva care sa fie mai dur (poate fi si tocul uni pantof, din acela ascutit), cu care sa poti lovi incuietoarea, nu sa o scoti din usa, ci sa se desfaca unde s-a intepenit, deci trebuie sa ai grija unde lovesti si din ce directie. Uneori o lovitura bine plasata face mult mai mult decat orice. Pentru ca genereaza o forta considerabila, necesara in cazul tau deblocarii de care ai nevoie
De ce te incui in camera?
Este cineva in casa voastra care te poate viola?
vad ca ai 16-17 ani... de ce anume te temi in propria voastra casa?
Nu este nromal sa incui usa, ca ti se poate face rau, poti lesina, poti face atac de cord si nu poate intra nimeni sa te salveze.
NU neaparat trebuie sa se incuie! Poate s=a blocat.
Am stat o perioada cu copilul unei vecine.Am iesit in balcon. Cand sa iesim usa s-a blocat.Nu aveam prea multe altenative.Telefon mobil nu aveam sa anunt pe mama lui sa trimita cumva o cheie sa vina sa ne salveze pe usa. Oricum eram incuiati pe interior.Primul gand era sa sparg geamul cu ceva.Dar faceam cioburi si eram in papuci de casa amandoi..Am luat coada unei lingurite si am scos cuiutile care pridea geamul si in vreo 10 minute am reusit sa il scot si sa deblochez usa.Acum e mare, student si cand ii mai povestesc, rade pe sub mustata!
Pai ea a spus ca se incuie in fiecare seara.
Daca mai e vreun barbat in casa spune-i sa dea cu picioru in usa cat de tare poate, sau dai chiar tu, nu conteaza ca strici usa