FUSILLI CU SOS PESTO
Ingrediente pentru o porţie: fusilli, busuioc, rucola, usturoi, lamaine parmezan si seminte de floarea soarelui decojite
Timp de preparare: 8-10 minute
Dificultate: foarte scazuta
Mod de preparare: In timp ce pastele sunt la fiert te apuci de facut sosul pesto. Intr-un castron pui frunzele de busuioc, rucola, usturoiul, parmezanul, zeama de lamaie, ulei extra virgin si semintele de floarea soarelui. Cu ajutorul unui blender vertical transformi tot ce ai in castron intr-o pasta. Daca doresti ca pasta sa fie mai lichida poti sa mai adaugi ulei si chiar si apa in care au fiert pastele. La final amestecam pastele cu sosul si apoi presaram putin parmezan ras.
Mod de servire: Cat timp inca mai sunt calde pastele.
Buna! ai putea incerca niste cascaval sau daca vrei neaparat poti pune si cascaval si branza si vor iesi delicioase! Pofta buna!