Http://gospodini.blogspot.com/2008/07/clatite-umplute-gratinate.html uite aici e cel mai usor :* succes
Iti spun eu.Pentru compozitie folosesti o masura de faina si o masura de apa (adica cata faina pui, tot atata apa pui peste ea, incetisor, mastecand sa nu se faca cocoloase, daca se fac totusi cocoloase o treci printr-o sita), o lingura de zahar si un ou. Daca faci mai multe dublezi cantitatea.Intr-o tigaie in care faci cartofi prajiti, pui 2 linguri de ulei la incins.Cand s-a incins tare versi uleiul intr-un vas din care il vei folosi la fiecare clatita.In tigaia incinsa, cu un polonic mai mic torni din compozitie in mijlocul tigaii si apoi o rotesti ca sa se duca compozitia de jur imprejur. O pui pe foc, si dupa cam 1-2 minute misti tigaia in asa fel incat clatita sa se dezlipeasca de fundul tigaii. Dupa inca 1-2 minute o intorci cu o paleta si o prajesti si pe cealalta parte.Ai grija sa se faca bine, ca altfel o sa ai o coca clisoasa in loc de o clatita coapta bine. Dupa ce sunt prajite, eu le pun una peste alta sa se inmoai si cand sunt gata toate le umplu cu ce vreau:gem, dulceata, nuci pisate cu zahar, finetti, branza dulce ...etc.
Ciubotaru28Mirela întreabă: