Buna,te poti informa aici http://gospodini.blogspot.com/2008/07/porumb-fiert.html
Daca intra furculita usor in boaba, nu se simte tare, e fiert.depinde de cat de tare e dat aragazul.
Unul? pai eu stiu ac daca fierbi o uala, fiind multi dureaza cam 30 de minute ca sa fie asa gustos porumbul , si sa stii ac e bine fcaut
1 ora-1jum-2 ore cam asa
dar te uiti si tu din cand in cand sa vezi daca sa fiert :*
Depinde de porumb, daca e uscat sau daca e cu lapte.eu il fierb o ora jumate dar iti recomand ceva cand crezi u ca miroase a porumb prin bucatarie ia un porumb si baga-l sub apa rece si se raceste si il gusti sa stii ca trebuie sa pui o lingurita mica de sare la fiert sa se fiarba mai bine si frunzele trebuie puse jos la fundu oalei si deasupra porumbului. sper ca ti-am fost de ajutor :* ca sa stii ca e bun trebuie sa aiba in boaba de porumb un lichid alb ala se numeste lapte si inseamna ca e proaspat:* pofta mare!
anonim_4396 întreabă: