anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi guys! E vara, e cald si as manca ceva dulce...habar nu am ce sa pregatesc. Ceva idei?
P.s. Sa fie ceva extrem de simplu (bine, nici chiar salata de fructe laughing ), nu vreau raspunsuri gen: tiramisu, tort sau mai stiu eu ce.
Mersi anticipat! ^^

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Pe vremea asta ar merge bine o înghețată cu fructe.

| Anna121 a răspuns:

Cheesecake, este un desert racoritor, numai bun pentru vara.

| PerfectLoveDrivesOutFear a răspuns (pentru Anna121):

Ceva retete?

| Anna121 a răspuns (pentru PerfectLoveDrivesOutFear):

Gasesti pe internet, nu stiu cum iti place tie, eu prefer reteta clasica, cea simpla, fara fructe sau mai stiu eu ce.

| PinkPanther001 a răspuns:

Banane tavalite in ciocolata si alune
Ingrediente:

2 banane
240 ciocolata neagra
1/3 ceasca de alune sarate
6 betisoare pentru frigarui

Mod de preparare:

Taie fiecare banana in trei bucati. Topeste ciocolata. Infige un betisor in fiecare bucata de banana (pe lung), tavaleste banana prin ciocolata topita, apoi prin alunele maruntite in prealabil si asaza-le la rand, pe un grill, sa se intareasca.

| sellenaD a răspuns:

E vara e cald si n-ai chef sa faci nimic doar sa mananci ...acesta e adevarul pentru ca vrei ceva extrem de simpu, dar nu salata de fructe, nu tiramisu care e foarte usor de facut, nici altfel de tort.Cheesecake e racoritor, dar nu-i extrem de simpu de realizat plus ca trebuie sa stea la frigider.Cred ca nu ai chef sa stai langa cuptor sau aragaz.O inghetata sau un iaurt de fructe laughingpepene

| ancaelena24 a răspuns:

Dai niste fructe l blender (frucrele care-ti plac tie) la aromatizezi cu niste zahar vanilat, le amesteci pe toate si pui sosul pe inghetata. Daca vrei ceva mai compex, un dulce extrem de simplu este grisul cu lapte, il lasi la frigider apoi pui miere peste si gata : ceva racoritor, dulce si absolut delicios.

| AlexandraAlle08 a răspuns:

Cheesecake, Panacotta.