Da,au incercat sa elimine consumul dar nu s a putut.http://www.ziare.com/......ud-1114385
In China se mananca caini si serpi.Asiaticii mananca chestii mai ciudate dar aceasta este traditia lor si nu putem sa o criticam. Poate si noi mancam chestii ciudate si nu ne dam seama ))
Despre Koreea nu prea stiu dar in china da si pisici si sunt considerate niste delicatese aceste biete animale iar in unele locuri sunt considerate remedii medicale impreuna cu serpii
Da se mananca carne de caine cruda, in China la fel iar in Japonia se mananca mult peste
Ai dreptate ny098.Si eu sunt in potriva.Am caini asa de dragalasi si ii iubesc mult!
Da se mananca.Chiar foarte multi! Cel mai special in Koreea de sud.Iti spun ceva.Eu stiam o poveste in legatura cu asta: Era un baiat pe nume Lusatra si intr-o zi intre anii 1930-1960 a existat o populatie noua numita Korsickortra care se hranea cu ce le statea in cale.Ei locuiau in corturi facute din pietre, carpe prafuite de sub pamant si mult mult pamant lasat sa inghete ca sa se faca tare.Mai stiam ca aceasta este o legenda a rasei Korsickortra.Mai vreau sa spun ca am sa continui legenda fara detalii si am sa iti zic ceva la sfarsit...Baiatul pe nume Lusatra intr-o zi s-a ratacit printr-o padure aproape de o zona ilegala unde era alt popor.Baiatul cand a fost acolo a descoperit o creatura ciudata, cu 4 picioare, doua urechi lungi si pernute la labute.Era chiar un caine.El l-a vanat, apoi l-a fript facand un foc si l-a mancat.Eu asa stiam ca era o legenda in legatura cu Koreea.Pwp
AcidCuSange întreabă:
anonim_4396 întreabă: