| Georgiana95 a întrebat:

Hmmmm, mancati junk food? Daca da, de cate ori pe zi/saptamna/luna/an?

Răspuns Câştigător
| danz a răspuns:

Junk food-ul nu ingrasa decat mancat in cantitati prea mari.
O masa normala la Burger King te tine satul cel putin 6-7 ore, datorita consistentei mancarii.
Eu, spre exemplu, rezist relaxat toata ziua cu o shaoarma, in loc de trei mese, din care doua au doua feluri.

14 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Mananc des.Imi place la nebunie aceasta mancare, stiu ca nu e sanatoasa dar incerc sa compensez cu multe fructe.laughing

| RetroX a răspuns:

Cam in fiecare zi. =p~

| xibalba a răspuns:

Foarte rar... cam o data la o luna, doua un hamburger. Poate chiar mai rar. Nu ma omor cu astea in general... decat sa dai banii pe prostii de genul asta, mai bine cumperi un litru de lapte si niste cereale si gata. Sunt mai sanatoare happy

| pepenerosu a răspuns:

Da.mananc destul de rar...sa zic. o data la 3 saptamana o pizza...si in vacanta alte chestii.ma refer cand merg altundeva.happy. Dar incerc sa fac tot posibilul sa evit aceasta mancare care este foarte nesanatoasa.si ingrasahappycel putin pe minelaughing

| viki a răspuns:

Mananc foarte rar.tongue

| Gabry a răspuns:

O data pe luna.

| cappodonna a răspuns:

De 2 ori pe zi de aproximativ 4 ani. E buna, e consistenta si m-am obisnuit cu ea... daca mama a murit si nu mai are cine sa gateasca in plus mai stau si singura...asta e viata... o mai am pe mama prietenului care ma mai rasfata din cand in cand dar saraca nu poate mereu ca are 2 nepoate si 4 fete (cu mine 5). Oricum pentru mine mancarea gatita e un lux pe care rar pot sa mi-l permit sad

| ellene a răspuns:

Nu mananc deloc junk food. Am gustat o singura data shaorma (de curiozitate) si nu mi-a placut. Am mai incercat cu niste pizza dar fara efect. Pt mine mancarea facuta in casa e sfanta.

| monyk a răspuns:

Buna.inainte mancam foarte des, dar acum numai mananc decat fosrte rar, pentru ca nu este sanatoasa aceasta mancare...acum mananc sanatos, pentru sanatatea mea si pentru silueta...

| marcflo a răspuns:

Da, din pacate mananc destul de des, si cel mai mult imi place de la KFC, sunt fan KFC. de aceea am gasit si o reteta de aripioare picante cu fulgi ce vreau sa v-o arat si voua: http://barbablu.ro/fripturi/aripioare-cu-fulgi-de-porumb/ asa poti avea fast-food de calitate si acasa :D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerc sa ma abtin. Din pacate, imi place mult mancarea de la fast food si mai scap uneori la cate un cheesburger, dar cel putin am renuntat la chips-uri, snacks-uri, croissante etc.

| marie a răspuns:

Da, din pacate mananc, o data pe luna sau cel mult o data la doua luni, depinde de pofte:X...

| viking a răspuns:

Ocazional adica din An in Pasti.

| Div_2769 a răspuns:

Nu, chiar deloc.Vacanta asta am profitat din plin de fructele si legumele din gradina bunicii, care nu au fost stropite cu niciun fel de chimicale.Chiar am observat diferenta dintre produsele bunicii si cele din piata.

Întrebări similare