Dacă scrie pe ea ca e pentru dulciuri, da. Adică, dacă o bati iese frișcă (mie îmi place mai mult Hulala, care cred ca e frișcă lichida, mi-a ieșit de fiecare data, smântâna s-a mai făcut unt când am bătut-o ). Și ai grija sa nu scrie pe smântână doar "De gătit", sa nu fie din aceea pentru sosuri (cu care faci mâncăruri sărate).
Mi s-a facut si mie unt o data, am luat smantana pentru frisca campus(asa scria pe ea) de la penny.O sa iau si eu hulala daca ti-a iesit de fiecare data, vreau sa merg la sigur Multumesc mult de tot!:*
Da Mult spor la gătit! Sunt convinsa ca va ieși foarte bună prăjitura Dacă te ajuta, pe YouTube e un canal, Jamilacuisine (are și blog), poți sa vezi multe rețete pas cu pas.
Din frisca se obtine spuma, daca o bati sau amesteci cu mixerul.
Din smantana se poate separa unt, daca amesteci insistent, circular, cu rabdare.
Nu, nu sunt acelasi lucru. Din frisca lichida iasa frisca aceea batuta, dar smantana lichida ramane exact la fel.
elenamarian95 întreabă: