Buna
Cam tot aia..numai ca iahnia se face mai scazuta si fasolea prajita cu un pic de zeama mai mult si mai adaugi ceva bucatele de carnati ce ai prin casa. daca nu ai nu este suparare.
O zi buna
Bună!
Sunt cam ACELAŞI fel de mâncare!
Doar că, în unele zone, la iahnie i se mai spune şi "fasole prăjită" deoarece la preparare se "prăjesc" unele ingrediente :)
Vezi diverse reţete ( pentru comparaţie ) la linkul :
http://www.lalena.ro/443-reteta-Fasole-prajita-cu-carnati.html
http://laurafrunza.com/2009/11/24/fasole-prajita-cu-carnati/
http://www.e-retete.ro/retete/iahnie-de-fasole
http://www.caietulcuretete.com/2009/12/iahnie-de-fasole-cu-ciolan.html
http://gourmandine.ro/......arnaciori/
"Consistenţa" mâncării ( mai groasă, ori mai subţire ) depinde de "preferinţele"/gusturile bucătarului :)
Toate cele bune.
Complet diferite. Iahnia se poate face - si e indicat - cu fasole fiarta, nu prajita. Din nspe mii de motive. Voila - http://www.bucataras.ro/retete/iahnie-de-fasole-57626.html
Buna.Pai iahnia e cu mai multe mirodenii, sos etc si este mult mai buna decat fasolea. Este deci o diferenta.
Munteanu_Daniel_1979 întreabă:
Decebalul întreabă:
LisaJulie întreabă: