| IForgotMyNameAgain a întrebat:

Imi dati niste deserturi usoare, dar cu putine calorii? Funda! happy

8 răspunsuri:
| Nero a răspuns:

Salata de fructe big grin

| DorinM a răspuns:

Uite cateva retete, alege tu de acolo care ti se par potrivite pentru tine http://midoris.ro/site/culinare/retete-dulciuri-patiserie-deserturi-torturi

| MoshEne a răspuns:

Incearca reteta asta
http://lochef.ro/fructe-prajite/
Sunt fructe prajite in pastella

| Bdtd04 a răspuns:

Salata de fructe cu frisca pe deasupra, capsuni cu frisca, o felie de paine neagra cu dulceata, compot de fructe, 2-3 patrateleed ciocolata neagra, niste biscuiti din cereale, batoane de slabit, o budinca (e mai mult lapte deci merge) happy pofta buna!

| MirceaRadu21 a răspuns:

Http://d-news.ro/category/sanatate/
gasesti si retete care sunt benefice pentru sanatatea ta si diete

| soricik14 a răspuns:

Cum sunt la cura de slabire nu mi-am permis sa calc pe alaturi nici cand am poftit la dulce. Dulcele pe care il mananc in fiecare dimineata si care ma ajuta la dieta: Ingrediente: iaurt grecesc olympos cu 0% grasime(cutiuta alba cu roz) sau maxim 2% grasime, 200-300 grame de cirese (in special pietroase pentru ca sunt dulci), 15-20 migdale crude, jumatate de banana(nu le recomand pe cele foarte coapte,pocnite). Se amesteca iaurtul bine cu o lingurita, devine mai fin, se desfac ciresele in jumatati si se scot samburii, jumatatea de banana se taie in feliute subtiri iar migdalele se taie in jumatati pe lung. Intr-un bol se adauga jumatate din cantitatea de cirese, deasupra jumatatea din feliile de banane, iaurtul se intinde iar peste se pun migdalele repartizate peste tot. Apoi se aseaza restul feliilor de banane si restul cireselor. Astfel iese stratificat, arata bine si in lingurita ai cate putin din fiecare ingredient. Am explicat eu mult dar e foarte simplu de facut si foarte bun. Poti pune si capsuni, o mana de mix de fructe de padure congelate, 2 linguri de fulgi de ovaz sau orz expandate( pentru crocanteala), nuci neprajite, stafide. Nu pun miere pentru ca ingrasa iar desertul este si asa destul de dulce, iar daca vrei sa slabesti sa nu pui mai mult de 15-20 migdale sau 5 jumatati de nuci(o mana mica). Daca o incerci si ti-a placut, astept o parere. tongue

| Sline a răspuns:

Salata de fruncte sau tiramisu, budinca cu menta... funda?