| Theddy a întrebat:

Îmi este poftă de ceva bun! Din păcate nu dispun de multe ingrediente. Am carne tocata, bulion, roșii cu sos de roșii(la conservă), cartofi, usturoi și condimente (piper, cimbru, boia etc.). Nu mă pricep asa tare la bucătărie dar pot spune ca am voință big grin. Ar fi o idee bună dacă aș pune într-un ceaun carnea tocata cu sos de roșii și bucatele mici de roșii, cu condimentele necesare, și separat as praji cartofi rondele cu boia deasupra și usturoi prăjit putin? Răspundeți rapid vă rog, și dacă ați putea sa îmi dați și alte idei ar fi bine. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Buna! Si eu m-am gandit la o musaca de cartofi cu carne tocata care iese incredibil de buna, atat calda cat si rece. Poti sa incerci si niste cartofi taranesti cu carne tocata si smantana deasupra(Daca ai), uite reteta aici: http://www.all-food.ro/......mantana/., niste minirulade cu aluat de cartofi, dar pentru asta iti trebuiesc ceva mai multe ingrediente: http://www.reteteculinare.ro/......ofi-1084/, niste chiftelute, rulada din carne tocata : http://retete.flu.ro/reteta-rulada-din-carne-tocata-1/, sau mai simplu, binecunoscutii Burgeri, cu cartofi pai : http://savalaura.blogspot.ro/2011/08/hamburgeri-din-carne-tocata.html (importanta aici e reteta pentru burgeri, tu poti face in chifla). Sper ca iti e de folos, pofta buna!

6 răspunsuri:
| LupulDeCaraibe a răspuns:

Mie mi se pare ca ar iesi ceva bunbig grinwinking

| Lunabrisa a răspuns:

Chifetele poti face. fundita please big grin

| andrei733 a răspuns:

Poti face musaca de carofi. uite aici reteta http://www.gustos.ro/......ata-2.html

| LupulDeCaraibe a răspuns:

Imi dai fundita? Poti face si mici dar e putin mai greu si depinde daca iti place!big grin fundita?straight face

| LupulDeCaraibe a răspuns:

Poti face si mici dar e mia greu si daca iti placehappy

| Loghin_Alina_1985 a răspuns:

Poti face niste piftelute(carne tocata, ceapa, usturoi, un cartof dat pe razatoaresi un pic de paine o bagi la muiat apoi cand amesteci umplutura painea o storci si cartoful dat pe razatoare la fel ca lasa multa apa. Faci apoi un sos de rosii(1 catel de usturoi tocat marunt pus la prasit 10 sec, pui o rosie cruda tocata lasi sa se prajeasca apoi pui bulionul un pic de sar si foarte putin busuioc. Dupa ce a fiert 30 de min sosul, adaugi piftelutele prajite inainte si mai lasi 15-20 min la foc mic... sper ca te-am putut ajuta