| danutzaxcs a întrebat:

Imi plac mult salatele cu dressing, dar nu vreau sa le cumpar, prefer sa le fac eu. Ideea este ca nu ies la fel de gustoase. Stiti retete gustoase de dressing-uri? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gratzian a răspuns:

Prepar sosul de salate pentru un restaurant de lux, iti dau retzeta mea pe care o fac pentru 2 zile, faci tu calculele, le impartzi le bagi in paranteze sa-ti dea o portzie doar pentru tine ca eu nu am chef sa fac asta acum. happy sunt foarte obosit. 200 ml suc de portocale, 200 ml suc de struguri, 300g miere, 0, 5 L aceto balsamico, 2 L ulei de floarea soarelui, 200g mustar dulce, sare, piper, toate mixate impreuna pana devin o pasta. pana cand ai impresia ca e ciocolata! pofta buna

4 răspunsuri:
| AndreeaWildVine a răspuns:

Faci salata cu ce vrei tu apoi cumperi uleiuri speciale de dressing si condimentele de salate Fresh Up! sunt cele mai bune. fundita?

| cretzufinish a răspuns:

Dressing cu branza: branza se pune intr-un bol si se zdrobeste cu furculita, apoi se pune smantana si se amesteca pana devine omogena. Se adauga putin otet, suc de portocala, ulei si se potriveste gustul cu sare, piper.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/sosuri/dressing-pentru-salate.html si multe altele pe site. Scrie la "cauta".

| claudiea79 a răspuns:

Mie imi place salata de rosii si castravetii cu maioneza putin delikat si marar tocat fin. sau salata de rosii cu castravetii si un pic de ulei amestecat cu putin otet ca sa nu fie gretoasa sau suc de lamiie se pune piper; usturoi; marar; cimbru; oragano si chimen daca o lasi citeva ore in frigider. este super buna. alta varianta de salata; se ia 2 ardei grasi se taie marunt; cepa se taie fin vreo 2 cepe rosii; castravetii se taie rotunzi; rosile cubulete; se fierbe vreo 3 oua moi se pun bucatii de ou in salata; se amesteca putin ulei; marar; oregano; busuioc; cimbru chimen. am mincat un castron intrg este super buna salata incearca daca iti place usturoiul poti sa pui

| elena a răspuns:

Cel mai sanatos dressing: o cescuta de cafea cu zeama de lamaie, 3 cescute cu ulei de masline-daca este prea acru mai pui o cescuta de ulei-, sare dupa gust, totul pus intr-o sticla cu capac, se zbate/amesteca foarte bine si se pune la orice salata de legume(ex.salata verde, varza rosie, varza alba taiate fideluta, morcov ras SAU salata verde, ardei rosu, varza alba, rosii, morcovi, telina SAU varza rosie, salata verde, piept de pui fiert taiat cubulete, rosii, castraveti). Pastrezi dressingul in sticla si il folosesti ori de cate ori faci salata, agitand doar continutul sticlei.