Bagi pe google, retete chinezesti si iti apar o gramada de site-uri si de retete de unde poti sa-ti alegi ce doresti.Succes! Bauturi si Coktails ( 135 ) Budinci ( 49 ) Ciorbe si Borsuri ( 164 ) Conserve ( 65 ) Deserturi ( 226 ) Diverse ( 210 ) Dulciuri ( 118 ) Fripturi ( 38 ) Garnituri ( 20 ) Mancare chinezeasca ( 39 ) Mancaruri cu carne ( 111 ) mancaruri de post ( 24 ) Paste ( 20 ) Preparate microunde ( 13 ) Salate ( 75 ) Sosuri ( 97 ) cubulete de peste prajit
Ingrediente
250 g peste file, 1 albus de ou, sare, cate un varf de cutit de piper negru macinat, chimion macinat, coriandru, 1 lingurita de amidon alimentar, 3 linguri ulei
Retete cu poze de la cititori
Am lansat recent o rubrica cu retete culinare de la cititori. Vrei sa vezi si retete cu poze facute de utilizatorii si postate pe forum?
Preparare
Pestele se zvanta si se taie in bucati cat sa incapa in gura. Albusul de ou se bate spuma, se amesteca bine sarea, toate condimentele si amidonul alimentar. Bucatile de peste se dau mai intai prin albusul de ou, apoi prin amestecul de condimente. Uleiul se infierbanta intr-un vas si se parjesc in el pe rand bucatile de peste pana devin galben-maronii. Se lasa sa se scurga pe un servet de hartie.
Preparare
Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de brocoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia. POFTA BUNA!
Bauturi si Coktails ( 135 ) Budinci ( 49 ) Ciorbe si Borsuri ( 164 ) Conserve ( 65 ) Deserturi ( 226 ) Diverse ( 210 ) Dulciuri ( 118 ) Fripturi ( 38 ) Garnituri ( 20 ) Mancare chinezeasca ( 39 ) Mancaruri cu carne ( 111 ) mancaruri de post ( 24 ) Paste ( 20 ) Preparate microunde ( 13 ) Salate ( 75 ) Sosuri ( 97 ) cubulete de peste prajit
Ingrediente
250 g peste file, 1 albus de ou, sare, cate un varf de cutit de piper negru macinat, chimion macinat, coriandru, 1 lingurita de amidon alimentar, 3 linguri ulei
Retete cu poze de la cititori
Am lansat recent o rubrica cu retete culinare de la cititori. Vrei sa vezi si retete cu poze facute de utilizatorii si postate pe forum?
Preparare
Pestele se zvanta si se taie in bucati cat sa incapa in gura. Albusul de ou se bate spuma, se amesteca bine sarea, toate condimentele si amidonul alimentar. Bucatile de peste se dau mai intai prin albusul de ou, apoi prin amestecul de condimente. Uleiul se infierbanta intr-un vas si se parjesc in el pe rand bucatile de peste pana devin galben-maronii. Se lasa sa se scurga pe un servet de hartie.
Da, retete gasesti imediat si foarte usor cu google. Probleme o sa ai cand o sa incerci sa gasesti ingredientele.
Numai bine, Shin.
Da.se ia un caine, se taie, se fierbe, dupa care se gateste.de preferinta la gratar.
Rox08 întreabă: