| poke091 a întrebat:

Imi poate spune cineva mai detaliat cum se prepara sosul de rosii(nu bulion), pentru ca am incercat de mai multe ori, dar mereu se arde si nu si schimba gustul...

Răspuns Câştigător
| Still a răspuns:

Cel mai bun sos de rosii este cel preparat in stil natural.Se ia cantitatea de rosii dorita, se spala rosiile si se taie pe jumatate.Se monteaza asa zisa "masina de tocat" careia i se monteaza un "separator de seminte" pe care`l gasesti intr-un magazin cu "detoate".happy Dupa ce le separi de seminte prin masina de tocat ramane doar pulpa rosiilor si "zeama"[apa din ele].Se lasa timp de 12h pana cand se separa pulpa de apa.Cu ajutorul unui furtunas [il gasesti tot in acel magazin "cu detoate"] care se introduce la fundul recipientului unde este tinut "amestecul" si se scoate apa.[ca atunci cand scoti benzina din rezervor.alt exemplu nu stiu sa daubig grin].Dupa asta se pune la fiert pana cand culoarea acestuia devine "grena aprins". Reteta o stiu de la mama si pot spune ca face un sos fata de care si cei ma mari gurmanzi spun:'Jos palaria".happy. Mult noroc! P.S: nu uita sa amesteci sosul cand e pe foc odata la 5 minute!

Răspuns utilizator avertizat
| Still a răspuns (pentru poke091):

Ulei,in genere, in functie de volumul recipientului si de compozitiebig grin.[sfat mai bun nu stiu sa iti dau, sryon the phone

2 răspunsuri: