Crema de nuci si ness:
Se caramelizeaza o cana de zahar cu 1/2 cana apa si 250 g nuci taiate marunt. Dupa ce se raceste compozitia se adauga 250 margarina Unirea pentru creme si 2 pliculete de ness si se omogenizeaza bine.
Crema de cacao:
- 1 pachet mare de margarina (500 g.)
- 12 linguri apa
- 4 linguri cacao
- 25-30 linguri de zahar
- 8 linguri faina
- 12 linguri apa
- 200 g. nuca macinata (optional)
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul (daca nu le vreti prea dulci, optati pentru prima sugestie ) cu cacaua si, treptat, apa; se adauga margarina taiata in bucati si se pune totul pe foc. Se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se da focul mic.
Se amesteca faina cu apa si se adauga cremei de cacao. Se lasa crema pe foc pana se ingroasa, amestecand energic.
Daca totusi se formeaza cocoloase de faina, se trece crema printr-o sita, ajutandu-va de o spatula/lingura de lemn.
Se lasa apoi sa se raceasca si se umplu foile
ItachiUchiha întreabă:
LisaJulie întreabă: