Http://www.petitchef.ro/retete/tort-cu-multa-ciocolata-fid-987402
http://www.retete-online.com/retete/deserturi/tort-frantuzesc-ciocolata.php
http://www.ardei-iute.ro/......dreea.html
http://retete.eva.ro/......-14573.htm
Le-am facut impreuna cu bunica mea si au iesit superr! Succes si Fundistaaa!:*:*>:D:D<
Prajitura cu ciocolata amaruie:Ingrediente folosite
200 gr ciocolata amaruie
125 gr unt
200 gr zahar
4 oua
4 linguri faina
50 gr nuci
Mod de preparare
Se rupe ciocolata in bucati mai mici si se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi. In alt vas se vor amesteca galbenusurile cu zaharul, in care se va pune ciocolata topita, nucile maruntite, fainasi albusurile batute spuma.
Se unde o tava cu unt, se tapeteaza cu putina faina si se baga la cuptorul cald timp de 30 de minute. Cand se raceste se poate pudra dupa preferinta cu zahar pudra sau nuca de cocos.
---> Aici sunt cele mai gustoase retete de prajituri cu ciocolata : http://www.petitchef.ro/tags/retete/prajitura-ciocolata
---> Numai bine! :o3
Uite aici, un blog cu multe retete http://deliciidelicate.wordpress.com/
Am o reteta pentru tine care trebuie sa o gusti :*1Ingrediente: 150 de grame de ciocolata (doar cu 80% cacao), 20 de grame de unt, 3 oua, o lingura cu zahar brun, o lingura de faina, patru linguri cu fructe de padure (congelate).
Preparare: rupe ciocolata in bucatele si topeste-le, intr-un vas pus in bain-marie. Adauga in ciocolata topita untul si amesteca bine. Da deoparte. Bate ouale cu zaharul, folosind un mixer, foarte bine, pana isi dubleaza volumul. Adauga faina in ploaie. Cand crema de ciocolata cu unt s-a racorit adauga crema de oua si amesteca totul usor. Pune compozitia in patru vase individuale, si coace prajitua intre 10 si 15 minute in cuptorul incalzit bine, la foc moale.
tania_5982 întreabă: