1 banana, 1 mar curatat de coaja si seminte, o portocala sau jumatate putina vanilie, o lingura de miere de albine, 200 ml. lapte si 200 ml. apa plata daca doresti poti sa pui si o jumatate de para sau de kiwi.se pune la blender 1 minut si se serveste atunci in cel mult 10 minute pentru a evita cat mai mult contactul cu aerul si lumina.
Miskshake: VANILLA SKY ingrediente: lapte 200ml, inghetata vanilie 50g, sirop topping vanilie 15ml, sirop riemmer/monin blue curacao 20ml, frisca lichida50 ml
Mod de preparare: se piseaza gheata [7-8 cuburi] folosind un ice-crusher sau dupa posibilitati orice altceva, se pune ghetata pisata in blender impreuna cu toate celelalte ingrediente. Se mixeaza timp de 2 minute maxim, incepand de la o turatie mica la cea mare...1,2,3...
Se toarna continutul intr-un pahar tulipe/harricane si se orneaza cu felie ananas si cireasa maraschino. Culoare milkshake: albastru deschis - cer senin. Enjoy.
Daca se doreste a fi putin alcoolizat...se poate pune in loc de sirop topping vanilie - 30ml Dy Kuyper vanilla liqueur.
PINK DREAMS: ingrediente: lapte 200ml, inghetata capsuni 50g, sirop riemmer/monin - cranberry/airless, frisca lichida 50ml.
Mod de preparare: se piseaza gheata [7-8 cuburi] folosind un ice-crusher sau dupa posibilitati orice altceva, se pune ghetata pisata in blender impreuna cu toate celelalte ingrediente. Se mixeaza timp de 2 minute maxim, incepand de la o turatie mica la cea mare...1,2,3...
Se toarna continutul intr-un pahar tulipe/harricane si se orneaza cu 1, 2 capsuni cu tot cu codita...asta daca gasesti.
Daca se doreste a fi putin alcoolizat...se poate pune - 30ml Dy Kuyper cranberry liqueur.
Poti sa amesteci ananas din compot cu lapte (cam 200 ml), 2 picaturi esenta de vanilie sau rom, zahar si gheata. Sau poti amesteca diverse fructe din compoturi, cu tot cu suc, putina apa minerala si gheata.