| Ramo137 a întrebat:

Imi spune cineva cum pot face un ramen ca cel din Naruto?laughing haha da suna putin aiurea dar nu am mancat niciodata si sunt curioasa sa vad ce gust are. fara link-uri. dau funda :3

Răspuns Câştigător
| Holy2010 a răspuns:

Nu poti sa-l faci traditional pentru ca nu gasesti unele ingredientele (sake, miso, bonito flakes) si nu cred ca te pricepi sau ai suficienta rabdare in bucatarie ca sa faci ca in Japonia.
Daca vrei ceva simplificat.
Ai nevoie de:
Un pachet de ramen
Carne de porc slaba
Oua
Spanac
Ceapa verde
Sos de soia, sos de scoici sau peste
Ghimbir
Carnea o prajesti in putin ulei de susan si apoi torni peste o lingura de sos de soia si una de sos de scoici. Mai adaugi si 1cm de radacina de ghimbir plus apa cat sa acopere carnea. Lasi sa fiarba pana cand e facuta apoi o scoti din sos si o tai felii.
Fierbi un ou tare si dupa ce il decojesti il scufunzi in sos sa prinda culoare si gust.
Spanacul il inabusesti si il tai mare. Ceapa o tai marunt.
Intr-un bol pui taieteii ramen, golesti plicurile care vin cu pachetul si torni peste apa fierbinte. Lasi acoperit 10min apoi asezi frumos ingredientele peste ramen. Feliile de carne, oul taiat in doua, spanacul si ceapa verde. La sfarsit torni peste cateva linguri din sos.
Enjoy!

1 răspuns:
| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, nu e aiurea atat timp cat esti curios sa vezi ce gust ar avea, pai ar trebui sa cauti pe google un site al unui retete : http://www.instructables.com/......m-scratch/
Poti cauta si al unui restaurant japonez la intamplare, este destul de simplu de facut si mai facut si pe mine curios sa-mi fac unul, sunt mai multe feluri de a face unul ca o supa ca o ciorba si asa mai departe.
Sa ai o zi placuta!