Cu plăcere
Şi la îngheţată se foloseşte tot smântâna dulce/frişca!
De asemenea, şi din videoclip îţi dai seama că este vorba de FRIŞCĂ - doar aceea este subţire ca laptele, apoi o baţi şi se întăreşte ca o spumă
O zi frumoasă!
Bună!
"Thickened cream / heavy cream" = smântână GRASĂ 35–36.5% grăsime ( sau chiar mai mult ) - vezi linkul :
https://en.wikipedia.org/wiki/Cream
Depinde pentru ce doreşti s-o foloseşti!
Bănuiesc că vrei să faci o glazura de ciocolată - la aceasta se foloseşte smântâna dulce/frişca.
Atenţie : NU se fierbe!
Doar se încălzeşte pentru omogenizarea glazurii.
O cumperi din magazin - vezi linkul :
http://www.cumparacuclick.ro/......-200ml.jpg
http://www.cosulplin.ro/......me-1L.html
http://www.hypermarketulonline.ro/......d9db9.html
Se găseşte şi prin super/hiper-market-uri de genul : Auchan, Billa, Lidl, Cora, Real, Kaufland, etc.
Sau chiar în alimentarele mari de cartier...
Toate cele bune!
Salut am uitat de intrebarea asat si mersi de raspuns, dar uite in acest videoclip acel om spune ca acea crema difera de la o tara la alta am nevoie pentru inghetata uitete aici si daca vrei un replay
https://www.youtube.com/watch?v=s_tf2ftiFoQ
anonim_4396 întreabă: