Poate ai pus prea mult lapte daca era moale sau prea putine oua, desi zici ca ai pus aceleasi cantitati.Laptele se pune la temperatura camerei nu fierbinte sau cald.Ca sa nu se lipeasca clatitele nu se pune zahar in compozitie nici macar vanilat, dar se pune putin ulei in compozitie si nu se mai lipesc, cam o lingurita sau jumatate, depinde de cantitate.Eu uneori pun jumatate lapte si jumatate apa minerala si sunt mai pufoase clatitele.
Nu-i problema ca ai pus laptele fierbinte, uite cum sa faci corect:
pui ulei (ceva mai mult) in tigaie, il lasi sa se incinga, dupa aia iei tigaia si torni uleiul intr-o cana (ai grija sa nu te frigi), astfel incat pe tigaie sa ramana FOARTE PUTIN ulei, practic sa nu mai curga uleiul din ea, sa fie doar unsa cu ulei, si dupa aia torni compozitia, si n-o sa se lipeasca, iar uleiul din cana il torni in tigaie dupa ce faci prima clatita, dupa aia il torni iar in cana (cat sa "ungi" tigaia cu ulei dupa fiecare clatita) sper ca ai inteles, daca nu, imi poti da un mesaj si detaliez mai mult, succes!
latexcap93 întreabă:
unknow întreabă:
TheQuestion întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: