In timpul unei cine romantice nu te gandesti, simti doar
eu nu am mers niciodata la o cina romantica gandindu-ma la mancare
am trait fiecare moment, fiecare privire, fiecare strangere de mana, fiecare sarut, si fiecare momente ce urmeaza dupa cina
Mai bine incepem cu desertul, cu toate ca nu e prea sanatos (avand in vedere la ce te gandesti :p )
Savurez cina si il fac pe celalalt sa doreasca sa ma intrerupa pentru a savura desertul.
@Bro:Iar ai schimbat subiectul
@adriana_sw33ty_angy:deja te vedeam cum sari pe cel din fata ta
Depinde ce am la desert!
de obicei la o cina romantica, incep cu "desertul"... apoi mai vad eu!
Daca acel "desert " este delicios de apetisant...sar peste masa ...adica la mancare ma refeream tu ce credeai?
Ursulica mea... tu ca tu... da eu cum ma vedeam )) nu iti imaginezi )
Ciocooo tort torttt
Desert logic . la ce im izboara mie mintea decat la desert, sunt copil
@Bro, imi faci clatite? :O
Desertul este inevitabil, ce rost are sa ma gandesc la el? Savurez cina sa am energie sa savurez deserul...
La mancare ca sa fac matul plin si o burta cat casa da-l dreacu de desert daca nu e vreo clatita
Nu am inteles niciodata ce legatura are romantismul cu cina.Romantismul:adica dragostea fata de cineva nu cred ca are nevoie de alimente sa fie mai implinita. Un preparat culinar deosebit poate fi savurat si fara dragostea vietii tale si vei fi fericit doar pentru.ca l-ai consumat. Daca incerci sa imbini cele doua mi se pare la fel cum ai inota si ai zbura in acelasi timp, practic nu savurezi nici una nici alta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: