Eu cultiv pentru mine cartofi in gradina. Ca sa ii fierb in coaja e nevoie de 30-40 de minute, in funcție de mărimea lor. La prăjit, depinde de cat de încinsa este grăsimea. Dar nu trec de 10 minute.
La foc mic?
Eu gătesc la foc cu lemne. Dar in general stau de el sa fiarbă incontinuu.
Inseamna ca toata viata mea a fost o minciuna pentru ca am stat mereu mult timp sa gatesc cartofii
Sau poate am trait numai cu cartofi bio
Eu am o alta problema.
Orice fel de cartof rosu iau de la piata, dupa ce ii prajesc sunt moi si nu raman tari. Nu ma astept sa fie ca la McDonalds, dar sunt mult prea moi.
Tind sa cred ca ce spui cu modificarea genetica ar trebui sa fie problema. Dar nu vom sti niciodata din pacate.
Aa da asa am gasit si eu, am vrut sa ii prajesc si s-au facut piure instant
Pentru că nu ii tii mai mult la prăjit, până iese apa din ei. Sunt mai mult fierți, să zic așa.
Nu am avut nicio problema inainte, ii tin chiar mai mult decat necesar. Am mai confirmat si cu alti prieteni si au aceeasi problema, conteaza cartoful sau norocul.
Încearcă să prajesti cartofi roz.