| pumpkinky a întrebat:

Intrebare dedicata bucatareselor :

As vrea pentru iarna sa pun in pungi mici (de o portie) sa pun : morcovi, telina, pastarnac, ardei taiate bucatele mici pentru orice fel de mancare, si sa le pun la congelator si le scot cand am nevoie
Ce ziceti? e ok? Cam cat timp pot sa stea?

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Eu pun de ani de zile tot felul de legume la congelator si rezista un an de zile fara probleme,chiar si fructe merg congelate,dar nu merita sa pui morcovi si pastarnc pentru ca sunt ieftini si gasesti tot timpul anului si ocupi congelatorul inutil. Ceea ce cred eu ca merita sunt vinetele coapte, ardeii, pastai, dovlecei si fructe, capsuni, zmeura

| Couragebv a răspuns:

Intre 3 -6 luni, depinde de fiecare.

| aimullah123 a răspuns:

Asa se procedeaza si la restaurant big grin Baga o gramada de pungi cu legume la congelator ca sa aiba iarna gata tocate pentru ciorba.

| Rotazi a răspuns:

Perfect. Te vor tine (daca nu le consumi happy ) pana la recolta urmatoare. Eu pun si rosii mici pe care le gasesc ieftine la sfarsitul sezonului (acum nu mai sunt) pentru supe sau tocanite. Arata altfel decat sucul. Insa, un secret daca la primavara vrei sa pui mazare: este singura leguma care se fierbe inainte de congelare. Altfel, va fi tare.