Parca... cred ca da! Nu mai exista nicaieri, nu? n-am nici-o sansa. Mersi mult de tot!
N-am mai vazut pe nicaieri. si eu vreau. ma gandesc sa le trimit mail .
Gresit, aia e cu aer! banuiesc ca nu ai mai mult de 16 ani! pffff
Mamaaa chiar exact la asta ma gandeam si eu acum cateva zile ce bune erau ciocolatile alea, pacat ca numai exista si nici eu numai stiu cum se numeau
Si mai vrei si funda, nu? invata sa stai in banca ta mincinosule
Ce dreacu ai ma terminato ce esti, chiar m-am gandit acum cateva saptamani ca imi placeau mult cand eram mic imi luam o gramada si mai erau si niste bomboane sau acadele care tot asa pocneau, ma doare undeva de funda ta ca nu am ce face cu ele, eu doar am zis ca mi s-a parut cat de cat o coincidenta, da-i drumu de terminata virgina nu vezi ce nume ai daca tot ii esti asa devotata aluia, du-te si suge-i p*** si taci acolo
Iată că Bum-Bum revine cu ceva mai complex, de la Milka! Yupi! http://dintre-noutati.blogspot.ro/2014/04/milka-choco-jelly.html (o să se mai pună poze zilele astea - le au cei de la site, dar nu le-au scos din aparatul foto și o să aranjez un pic textul!; site în versiune beta 2) însă nu e chiar cea mai bună ciocolată, dar merită încercată și s-ar puteavsă fie cea mai vândută ciocolată Milka! Și mai există doar Bum Bum ca bombonele gumate, dar se găsesc greu... Sunt niște pliculețe...
DaciaRomania întreabă: