anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Isi mai aminteste cineva ca undeva intre anii 2000-2004 exista pe piata o ciocolatica alba care continea niste mici "granule" happy ca nu stiu cum sa le spun, care o faceau sa pocneasca in gura, sa-ti piste limba, in timp ce alea pocneau. Era tare distractiva si buna in acelasi timp. Eu o cumparam din supermarketul "La Fourmi" de la Piata Unirii. Daca va amintiti, stiti cum se numea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bum bum de la kandia.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Parca... cred ca da! Nu mai exista nicaieri, nu? n-am nici-o sansa. Mersi mult de tot!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

N-am mai vazut pe nicaieri. si eu vreau. ma gandesc sa le trimit mail happy.

13 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Bănuiesc că trebuie să fie ciocolată aerată?

| anonim_4396 explică (pentru FadetoBlack):

Gresit, aia e cu aer! banuiesc ca nu ai mai mult de 16 ani! pffff

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Și mie îmi plăcea se numește Bum Bum de la kandika.
O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Este vorba de ciocolăţica Bum-bum de la Kandia.
Te pup!

| Almássy a răspuns:

E ciocolata aerata chiar daca se numeste bum bum si nu stiu ce

| DeKoniec a răspuns:

Te referi la Bum Bum?

| DonyHD a răspuns:

Mamaaa chiar exact la asta ma gandeam si eu acum cateva zile ce bune erau ciocolatile alea, pacat ca numai exista si nici eu numai stiu cum se numeau sad

| anonim_4396 explică (pentru DonyHD):

Si mai vrei si funda, nu? invata sa stai in banca ta mincinosule

| DonyHD a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce dreacu ai ma terminato ce esti, chiar m-am gandit acum cateva saptamani ca imi placeau mult cand eram mic imi luam o gramada si mai erau si niste bomboane sau acadele care tot asa pocneau, ma doare undeva de funda ta ca nu am ce face cu ele, eu doar am zis ca mi s-a parut cat de cat o coincidenta, da-i drumu de terminata virgina nu vezi ce nume ai daca tot ii esti asa devotata aluia, du-te si suge-i p*** si taci acolo happy

| Adelinesmile a răspuns:

Ciocolata Bum Bum laughing

| EUgenERATION a răspuns:

Iată că Bum-Bum revine cu ceva mai complex, de la Milka! Yupi! http://dintre-noutati.blogspot.ro/2014/04/milka-choco-jelly.html (o să se mai pună poze zilele astea - le au cei de la site, dar nu le-au scos din aparatul foto și o să aranjez un pic textul!; site în versiune beta 2) însă nu e chiar cea mai bună ciocolată, dar merită încercată și s-ar puteavsă fie cea mai vândută ciocolată Milka! Și mai există doar Bum Bum ca bombonele gumate, dar se găsesc greu... Sunt niște pliculețe...