Dupa ce tai porcul, iei partea de la burta, care are carnea in straturi si grasimea aferenta, bineinteles lasi si soricul. Tai in table potrivite ca marime asa cum iti place si o freci cu sare apoi o pui in saramura in care pui : boabe de piper, foi de dafin, crengute de cimbru si marar, telina taiata felii si lasi in saramura cel mai putin 6 saptamani, pana cand se fragezeste. O scoti si o stergi bine, o lasi o zi - doua la uscat atarnata si apoi o duci la afumat. Se mananca cruda (daca este suficient fragezita in saramura) sau fiarta cu condimente.
...doar ca nu o sa iasa nimic altceva decat o slana ceva mai condimentata... Uita-te pe lista de ingrediente la o bucata de kaiser din comert si vezi cate corespund cu cele din reteta. Bine, daca esti adeptul hranei sanatoase, dupa ce vezi lista de ingrediente s-ar putea sa nu mai ai curajul sa il atingi fara manusi.
carminaburana43 întreabă:
Himura întreabă: