| Park1Suin a întrebat:

La ce ajuta painea neagra?

Răspuns Câştigător
| AlinnJe a răspuns:

Pai painea neagra e mai sanatoasa decat cea alba.
Daca vrei sa ai o dieta buna, iti recomand sa consumi paine neargra.
Funda?big grin

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Are cu câteva calorii mai puțin decât cea albă, are mai multe fibre.
Pa, pa.

| AFR81 a răspuns:

Painea neagra este mult mai sanatoasa decat cea alba. Multi doctori recomanda aceasta paine pentru diete. Este mult mai usoara. Sper ca ti'am fost de ajutor happy

| suffarstar a răspuns:

Contine vitamina K parca si e buna pentru colon, ii mareste rezistenta si totodata previne cancerul de colon. Sper sa nu ma insel.

| Crucified a răspuns:

Te ajuta sa nu incapi pe usa.

| Crucified a răspuns:

Te ajuta sa incapi pe usa*. scuze. blushing

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! https://sites.google.com/site/elixirultineretii/alimentatia/painea-neagra Este despre paine neagra, titlul este Painea Neagra-Elixirul tineretii.O zi frumoasa sa ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate raspunsurile sint bune, cu conditia sa fie piine neagra veritabila. Din pacate, in comert se gaseste piine din faina alba dar colorata, pentru ca piinea neagra este mai cautata. Asa le cresc vinzarile.

| crash15 a răspuns:

E mai dietetica. Dra trebuie sa ai grija, painea neagra naturala, nu creste numai cat o bagheta, deci cu cat este mai mica, cu atat mai naturala. happy

| florydyana a răspuns:

Pai eu stiu ca nu ingrasa...

| AndreeaOprişan a răspuns:

Painea neagra are un continut crescut de fibre, pentru ca se foloseste intreg bobul de grau, la macinare! Este bogata si in vitamine si minerale iar prezenta fibrelor ajuta la o digestie sanatoasa! fundita?

| Ssaraa a răspuns:

Acest tip de paine are si alte conotatii terapeutice mai putin cunoscute. Francezii au demonstrat ca painea neagra faciliteaza o rezolvare rapida a problemelor digestive, ajutind in tratarea cancerului de colon. in plus, cei care o consuma se pot lauda cu o stare de vioiciune si un tonus de invidiat. in schimb, un studiu publicat in International Journal of Cancer subliniaza faptul ca persoanele care mananca prea multa paine alba sunt mai expuse pericolului de a face cancer de rinichi.

| roby1 a răspuns:

Cica e mai buna la slabit si e mai sanatoasa.

Întrebări similare