| angelica_6253 a întrebat:

La multi ani! Buna ziua, o intrebare am mancat o placinta cu mere de la... Mic.ro este de post? Ca vroiam si eu sa tin post... astazi si am dat iama in magazin si mi-am luat o placinta cu mere de la ei crying Multumesc!

6 răspunsuri:
| cherrybomb a răspuns:

In primul rand cand tii post nu trebuie sa te lauzi la toata lumea, postul se tine in tainawinking. vezi daca te lauzi nu poti sa te abtii

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Buna! La multi ani si tie! Depinde daca in aluatul placintei s-au adaugat oua, lapte etc. dar acum se mai intampla! Dar daca era cu mere s-ar putea sa fie de post! :* Nu-ti mai fa probleme! happy

| Chhrisu a răspuns:

In primul rand s-a terminat cu postitul si in al doilea rand nu e de post.

| angelica_6253 explică:

In primul rand azi este ajunul Bobotezei pentru unii care nu stiu, si in al2-lea rand pentru "cherrybomb" nu "ma laud" am spus ca vreau sa tin post...pentru a intelege lumea intrebarea pe care am pus-o da in fine ce sa le ceri unora

| cherrybomb a răspuns (pentru angelica_6253):

Sa fii sanatoasawinking ai un os. roadel cu placere. mai intai ar trebui sa te uiti pe ambalaj ( daca aceasta exista),

| angelica_6253 explică:

In loc sa critici tu nu sti sa dai un raspuns atat am cerut...in fine pacat de site-ul asta, numai de... daulaughing)