| gemeni6226 a întrebat:

Mi s-a stricat fermoarul la geanta, fermoar din plastic, a iesit de pe ea partea metalica cu care trag fermoarul.Cum as putea sa il repar?

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Schimbi geanta.
Daca are fermoar de plastic, nu e vreo mare calitate.
Ca sa inlocuiesti fermoarul la un atelier te costa cam tot atat cat o geanta noua.
Dar poti incerca: un atelier reparatii incaltaminte sau vreo croitorie, ceva. Intrebi cat costa mai intai.

| gemeni6226 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da,e de plastic geanta m-a costat 80 de lei,are mai multe buzunare si fermoare, e o geanta mare pentru cumparaturi e clar ca nu mai iau alta, poate trebuie sa incerc sa cumpar un fermoar cu zimti metalice de undeva tare imi place geanta nu am avut asa ceva niciodata, toate gentile de cumparaturi imi erau deschise plus asta se poate prelungi sau face mai mica cu fermoarul de jos, cel de sus s-a stricat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce mai poti face, e sa lipesti un magnet mititel intr-o parte si o bucatica metalica in cealalta parte, astfel incat sa inchida geanta intr-un punct.

| DontActLikeMe a răspuns:

Inlocuiesti chestia aia cu totul

| gemeni6226 explică (pentru DontActLikeMe):

Nu am masina de cusut, iar manual e f greu, de ar fi fost usor nu mai puneam intrebarea.

| DoarDorr a răspuns:

Ti-a iesit cheita?
Daca ai doua maini stangi, mergi la un atelier de reparatii genti/cizme ca sa-ti inlocuiasca fermoarul. Sai ai tu fermoarul cumparat.

| gemeni6226 explică (pentru DoarDorr):

Da mi-a iesit in prima faza am reusit sa bag la loc, am si cusut partea aceea sa nu iasa, apoi a iesit pe partea cealalta si nu-l mai pot pune la loc.