| claudia_5323 a întrebat:

Ma gandeam sa pun margarina in cozonacul de casa.Sa fie mai pufos. Ce ziceti?

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu nu te sfatuiesc.

| Malvina24 a răspuns:

E ok! vezi ca este margarina speciala de prajituri!
http://www.shopmania.ro/......33749.html Sarbatori fericite~sa faci cozonacii buni!

| Floreenofficial a răspuns:

Eu zic ca, cozonacul iese foarte bun si fara margarina!
incearca sa inlocuiesti margarina cu alt ingredient!

| LuS[z] a răspuns:

Daca ai chef sa faci experimente...incearcabig grin

| dadaina a răspuns:

Mai bine nu! Nu strica bunatate de cozonac cu margarina care e plina de e-uri de fapt e plastic laughing
Ia cititi aici:
"In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, untul se gasea tot mai greu. O echipa de cercetatori americani porniti pe capatuiala a avut atunci ideea de a fabrica un produs asemanator cu untul, pornind de la unele uleiuri vegetale, precum cele de floarea-soarelui, de soia sau de rapita. Ei au incalzit uleiurile vegetale la 150 de grade C si le-au adaugat hidrogen (!) in prezenta unor catalizatori de nichel (!), ca sa se intareasca. A fost obtinut un produs alb, asemanator cu untul la consistenta si cu... plasticul (!) la structura moleculara. Produsul a fost denumit… margarina si are singurul avantaj ca… se poate intinde pe paine. In timp, margarina a fost "imbunatatita", otravita, cu coloranti, arome si vitamine sintetice, mai nou cu aromatizanti artificiali, care o fac sa miroasa a lapte mai tare decat laptele."

| BeHappy_7009 a răspuns:

Eu una nu mai mananc margarina de multi ani.am inteles ca margarina e mai periculoasa decat grasimile naturale animale... ma rog. Sfatul meu e sa nu pui.

| gyna_9154 a răspuns:

Da. e o idee bunawinking asta depine si de care margarina...

Întrebări similare