Uite sfaturile mele sunt simple sunt scurte si dau roade, incepi cu multe dulciuri sucuri acidulate iti recomand soia sneksuri sarate chiochips sau ce vrei tu la masa incearca cu fast-food sa la mec saorma kebab intr-o luna nu te mai recunosti iti garantez plz da-mi o funda
Mai intai de toate ce varsta ai?
De obicei pentru a te ingrasa trebuie sa ai stomacul plin tot timpul.
Asta inseamna:
-Trei mese pe zi + gustari intre ele
-Alimente bogate in calorii
-Completeaza pe o foaie un tabel cu alimente, calculeaza totalul de calorii pe care le contin.
-Odihna este foarte importanta.dormi minim 7 ore pe noapte.
-Mergi la sala sau practica un sport ca sa te dezvolti armonios si sa nu ai burtica
-Pe parcursul curei de ingrasare micul dejun nu va fi uitat pentru este foarte important in aceasta cura si in alimentatia zilnica.
-Incearca sa mananci mai mult ca de obicei la fiecare masa.mai adauga o portie sau doua. Daca simti ca numai poti nu da inapoi, asta apare datorita stomacului care nu este obisnuit cu o cantitatea mai mare de hrana.
-bea multa apa, apa mareste volumul stomacului.
Bafta
Corina, si eu sunt in situatia ta. am 1.91 si 70 de kile. asa ma tin de la 16 ani ( acum am 22 ). am metabolismul rapid inca de pe vremea cand faceam inot. orice mananc nu ma pot ingrasa, si mancam in prostie fripturi seara, orice doar ca sa ma ingras. daca ai metabolismul rapid nu poti face nimic, asta am invatat si eu detaliat cand am terminat anul 1 la medicina . eu zic sa mai astepti putin pana cand vei spune DA la starea civila, apoi sa vezi cum vin kilele ( si alea de bebelus, dar si alea de mancat prea mult ). eu nu ma mai stresez, chiar ma bucur de anii astia de slabiciune fizica ( si zic sa te bucuri si tu ) ca vine clipa DA-ului and then you can kiss the wasp silhouette goodbye
Pai...iti trebuie reteta? mananci cat incape! desi nu stiu ce-ti trebuie sa te ingrasi.
NuMeSiMpLu întreabă:
MariaCrix întreabă:
LisaJulie întreabă: