Sparge-le. Daca nu au aspect si/sau miros ciudat sunt bune. In principiu ar trebui sa fie bune.
Se vede ca oule au ajuns putere economica in Ro . Glumeam, da-le dq ca nu mai sunt bune. Nu-ti risca sanatatea.
Daca vrei sa ajungi la spital poti sa le mananci, dar mai bine punele deoparte.La aceea temperatura e cam greu sa fi ramas intacte si proaspete.(parerea mea)
Ouale de fapt nici nu trebuie sa stea la rece
Metoda sigura pentru a le verifica este sa le pui sub apa iar daca fundul oului se ridica mai mult de 45 de grade atunci e mai bine sa ai grija. Daca se ridica mai putin de 45 atunci probabil poti sa-l mananci, daca se ridica mai mult de 45 nu mai este bun. Cu cat trece timpul bula de aer din interiorul oului se mareste in volum, de aceea se ridica fundul oului
Chiar daca folosesti aceasta metoda e bine sa le mirosi/ gusti inainte de a le manca pentru a fi sigur.
Pofta buna!
anonim_4396 întreabă:
Zuse întreabă: