| mypasionareyou a întrebat:

Maine este ziua de nastere a mamei mele si nu stiuc e prajitura ce ii fac. mentionez ca am putine ingrediente: mere, fulgi de ovaz, oua, faina, si zahar. ce prajitura as putea prepara. multumesc anticipat. ps: nu conteaza gradul de dificultatebig grin

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna si La multi ani mamicutei tale dragilove strucklove struck cred ca ai putea sa faci o placinta cu mere, fulgii de ovaz nu vad la ce ai putea sa ii intrebuintezi, doar nu o sa ii dai lapte cu fulgi...nu?love struck ai mai putea sa incerci sa faci salam de biscuiti, care nu trebuie nici coacere, nici fierbere, asta in caz ca iti permiti sa cumperi biscuiti, si poate ai in casa miez de nuca...te incanta ideea? happy o zi frumoasahappy

| KaterinaPetrova a răspuns:

O placinta de meresmug ai nevoie si de putina scortisoara

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Mai bine ii faci un micdejun la pat sau la masa ca sa poti aranja totul frumos cu flori si servete.
Ai putea face oua prajite cu sunca si suc ori clatite.
Vezi si tu preferintele mamei tale.
Sa ii zici la multi ani din partea mea.
Nu uita un biletel pe care sa scrii la multi ani si poate o poezie draguta.

| louise a răspuns:

Sincer mai bine ii faci clatite. adica ingredientele tale nu sunt prea acesibile si clatitele sunt intotdeaua binevenitebig grin. Si te incadrezi si in ingrediente. Acum ramne la alegerea ta. sper sa-ti iasa ceva bun. fundita puppy dog eyes puppy dog eyes
?

| Zap a răspuns:

Eu am o idee mai buna(parerea mea)... Iti iei un short si "incerci" si tu sa gatesti ceva acolo sa arate ca un blat il ornezi putin acolo dar asa sa nu para ca sti ce faci sa nu iasa mare lucru in schimb tu sa fi murdara sa para ca te-ai straduit mult si sa se intample asta astfel incat cand mama ta ajunge acasa sau te vede sa para ca abia ai terminat si esti nervoasa. O sa se bucure sigur cand o sa te vada cat te-ai straduit mai mult decat la o prajiruta...[Parerea mea] Succes!