| Sara a întrebat:

Meniul preferat? Dar va rog, fara piept de pui la gratar, spaghetti si alte minunatii occidentale. Doresc mancaruri traditionale romanesti. Poate fabulam, dar vreau sa stiu in ce consta preferintele in materie de gastronomie ale romanilor. Sa incep eu : ciorba radauteanca, tochitura moldoveneasca cu branza si mamaligutza si un visinata de tara.(meniu de'al casei ) Desert : mereu prefer clatitele cu ciocolata! Va rog sa uitam de calorii in momentul asta big grin Sa va aud...

Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Cartofi prajiti, mititei, chiftele, snitele, placinte(cu branza, mere, carne), prajitura cu mere, cafea, ness, tort(caramel, ciocolata). Deja, pe masura ce le enumar, mi se face tot mai pofta.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ciorbă de burtă, soteu de ficat de pui, cartofi prăjiți, prăjituri de casă.
Pa, pa.

| 4LeafCloves a răspuns:

Mie imi place supa de galuste, ciorba de burta, ficatei prajiti si ca desert crema de zahar ars, rulada cu nuca de cocos... si multe altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place tochituralove strucklove strucklove struck... mi-ai facut poftahee hee.

| obarbiebruneta a răspuns:

Gogosile, mititei, mamaliga cu branza.

| Silvia a răspuns:

Sarmalutse cu mamaligutsalove struck.[dar cele pe care le face mamabig grin]day dreaming

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ciorba radauteana, tochitura moldoveneasca cu branza de oi si mamaliguta, inainte o palinca de zarzare.
Desert: crema de zahar ars sau bulgari de zapada.
Mentionez ca sunt moldoveanca.

| nellyneliana a răspuns:

Ciorba de pui si rata pe varza...big grin

| xibalba a răspuns:

Ma dau in vant dupa tocanita de cartofi. Nu ma omor cu sarmalele, nu suport ciorba de burta (poate e si de la intrebarea cu burta). Imi plac clatitele (cu finetti)

| Babushka a răspuns:

Imi plac sarmalele cu smantana, mamaliga si un ardei iute:X sau carne prajita cu o garnitura si mujdei de usturoi, iar la deser. un cozonac cu lapte:X

| Babushka a răspuns:

A si sa nu uit de ciorbelove struck mai putin cea de burta in rest una fierbinte cu un ardei.belea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mor dupa iahnie de fasole cu castraveti murati, mamaliga cu slanina prajita. Dupa un blid de fasole desertul nu mai conteaza.

| emy a răspuns:

Buna, Sara! Ma bucur ca ti-am fost de folos! Te pup, si iti doresc noapte buna! Pa!