anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mesaj catre maestri cofetari si[sau]persoane care au lucrat in laboratoarele de cofetarie si patiserie si au pregatit preparatele de cofetarie care se vindeau in cofetarii pana in anul 1989:doresc sa stiu cum se numesc acum napolitanele spiralate cu crema roz[probabil crema de capsuni sau de zmeura], de asemenea doresc sa stiu cum se numesc prajiturile care se gaseau in cofetarie sub urmatoarele denumiri:buturuga sub forma de dreptunghi de culoare galbena iar deasupra cu fasii ondulatorii tot galbene[mentionez ca nu-i vorba de tortul buturuga care este sub forma de ciot de copac taiat si nici la care scrie in paranteza[Marea Britanie]; Mariana care este identica cu prajitura Boema[cu rozeta de frisca deasupra prajiturii si la care nu se pun nici migdale nici stafide ci numai rozeta de frisca; oltencuta de forma dreptunghiulara, de culoare maro si care are fasii ondulatorii tot maro ca si culoarea prajiturii; tort cu alune care are forma de 5/5cm este de culoare alba si are deasupra rozeta de frisca.Mentionez faptul ca numai de la maestri cofetari sau de la persoane care au lucrat la laboratoarele de cofetarie pana in anul 1989 astept raspuns in rest de la nimeni altcineva numai daca stie retetele prajiturilor si a napolitanelor spiralate mai sus-mentionate astept si accept raspuns.

2 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

Ati innebunit pe bunestraight face
Intrebarea asta sa mai pus tot cu anonim, de atatea ori
Numai aveti ce face pe acasa?

| Good Cat a răspuns:

Dar vai.

"Mentionez faptul ca numai de la maestri cofetari sau de la persoane care au lucrat la laboratoarele de cofetarie pana in anul 1989 astept raspuns in rest de la nimeni altcineva"

MA DU-TE!