| Furnicuta000 a întrebat:

Mi-a adus o ruda niste carne de porc proaspata si am pus-o in pungi la congelator. Dar fiind mai obsesiva cu igiena, am taiat-o in mai multe bucati si apoi am spalat-o (asta pentru ca ma gandeam ca cine stie cum a fost manevrata si transportata). Stiu ca bacteriile mureau oricum la gatire dar ideea ca nu spal un lucru ma ingrozeste. Stiu ca nu se spala carnea pentru ca se raspandesc bacterii prin bucatarie dar are ceva daca am bagat-o spalata la congelator? Se strica mai repede? Isi schimba gustul? Poate stie cineva din experienta

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu se intampla nimic. Oricum o mai speli odata inainte de gătire, dupa ce o dezgheti.

| Zuzu1991 a răspuns:

Dap, asa e, ai dreptate, de fapt nu, nu esti doar "mai obsesiva" esti PREA OBSESIVA

odata ajunsa in congelator carnea nu mai are cum sa se strice, pe termen, DEOSEBIT de lung, chiar a fost la un moment dat scandal la tembelizor cu unii care vroiau sa vanda rezervele nationale de mancare pentru populatie care fusesera la congelator timp de 40 de ani, si care trebuiau sa le arunce, dar deh, romanu' sa faca un ban, nu?!?
sau mamut descoperit intreg si intact, perfect conservat in gheata timp de MII DE ANI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine sa le pui in contact cu apa si sa le lasi pentru ca si apa are paraziti si chestii. Sa o fierbi bine. Ciupercile de exemplu sunt greu de omorat pana si la fiert

| Genevaaa a răspuns:

Nu ai niciun raspuns si totusi vreau sa te ajut. Nu sunt sigura de ceea ce zic dar s-ar putea sa nu aiba nimic, avand in vedere ca ai bagat o la congelator unde bacteriile ingheata adica nu are cum sa se strice. Ca atunci cand pui un corp uman la rece. Nu se descompune. Scuze pentru asocierea asta laughing