Sincer imi place sa fiu servita, imi place mediul dintr-un restaurant care se respecta, faptul ca mananc in oras imi da o alta stare, de relaxare ca nu mai trebuie sa gatesc eu si mai iau o pauza, acasa cand mananc e ori in fuga ori la tv
Sigur ca imi place sa mananc la restaurant. Nu atat pentru mancare cat pentru atmosfera.
aproape ma satur dupa a2a portie.pe a treia nu reusesc niciodata sa o termin(imi sta gandul la desert)
dar am si perioade cand nu mananc decat un mar la 4 zile... asadar nu trebuia sa raspund la intrebare?
Depinde de restaurant, dar de obicei ma satur.
Am patit insa si o faza de cascadorii rasului, dar mi-e lene sa o povestesc in detaliu. Pe scurt, dupa ce ne-a adus o gramada de farfurii frumos ornate, dar... cam atat, l-am chemat pe chelner si i-am spus: "sper ca astea ni le-ai adus doar ca sa gustam, dupa care ne alegem ce ne place si comandam, nu?" Pentru exemplificare, la desert am avut tiramisu si inghetata. Adica vreo doua lingurite de inghetata, foarte buna ce-i drept si o bucatica de tiramisu de vreo 4 pe 4 cm, fara nici o exagerare (nici acum nu imi explic unde au gasit piscoturi atat de mici). Ambele puse pe aceeasi farfurie, patrata si foarte mare, presarata frumos cu cacao si cu un zig-zag de ciocolata.
Din fericire am fost doar invitat, nu am platit eu consumatia, pentru ca sigur le-as fi spart geamurile restaurantului. Dupa plecare am intrat in primul restaurant si am bagat un cotlet de porc cu sos de piper pe care nu il voi uita niciodata.
Eu ma chinui sa mananc ce a ramas in farfurie, ma satur la jumatate de portie - mai mult mi-e gandul la desert.
De cate ori sunt eu in Romania mananc aproape in fiecare zi la restaurant.
Mancarea nu ma satura, dar pentru aia sunt satul de ospatari care habar nu au de meserie.
Dar sa stii ca nici in alte tari nu se mai pune mult in farfurie, ci numai pe nota de plata, care este de 3-4 ori mai mare ca in Romania. Dar pentru aia ospataritele (am scris bine?) sunt mai bune; mancale-ar tata
Intotdeauna comand mai mult decat pot manca. chiar si la restaurandele de design m-am saturat dar nu dintr-un singur platou .
Ajay întreabă: