Bună!
Vezi DIVERSE reţete ( şi o alegi pe care doreşti de ) pe următoarele site-uri :
http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/prajituri-torturi
http://www.bucataras.ro/retete/dulciuri/prajituri/
http://retete-prajituri.lalena.ro/
http://www.reteteculinare.ro/retete/prajituri/
http://www.secretulprajiturilor.ro/
http://www.teoskitchen.ro/
http://www.lauraadamache.ro/retete/prajituri/
http://retete-carmen.com/retete-prajituri/
http://gastronomie.ele.ro/retete/Desert_--d8/Prajituri_--s18/
http://www.crestinortodox.ro/retete-post/retete-prajituri/
Toate cele bune.
Vezi aici diverse rețete:
http://www.retetepentrutine.ro/tag/prajituri-usoare.html
Vezi diverse retete aici http://www.retete-mancare.ro/retete_prajituri.html
http://www.retetecalamama.ro/tag/prajitura-fara-coacere
http://www.divahair.ro/culinar/retete/dulciuri-usor-de-facut
http://www.retete-gustoase.ro/......search.php
http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-desteapta/
http://gastronomie.ele.ro/retete/Desert_--d8/Prajituri_--s18/
http://www.cevabun.ro/briose-simple-cu-fulgi-de-ciocolata/
http://gourmandine.ro/retete-clatite-pancakes/pancakes-clatite-americane/
http://www.lauraadamache.ro/2008/12/american-pancakes.html
http://www.marthastewart.com/338185/basic-pancakes
Succes!
Da, Muffins :)
Însă dacă nu ai forme, poți să încerci:
http://www.samancam.ro/retete-de-prajituri/prajitura-negresa-855/
Good luck.
La asta ma gandeam si eu. Oua, faina, zahar si e al naibii de bun
Pentru cam orice prajitura clasica regula este: faina, ou (albusul batut pana la obtinerea unei bezele, galbenusul il pui doar daca vrei sa maresti consistenta si textura prajiturii), lapte (se poate folosi si apa minerala), un varf de sare, zahar dupa gust, le amesteci si obtii blatul prajiturii. Acum ai 2 variante: 1. Pui aluatul cu niste fructe confiate, proaspete, uscate sau bucatele de ciocolata si astfel obtii un pandispan sau chec(daca ai pus galbenusul); var 2. faci intai blatul la cuptor, il tai be din doua si pui intre straturi si/sau deasupra diverse creme, frisca cu fructe, ciocolata rasa sau la facuta la belmarin.
IoanaIonuca întreabă: