Daca iti plac mancarurile dulci, combinatiile de carne si sorusi dulcegi poti sa faci o friptura cu prune uscate.
un cotlet de porc de exemplu cu sos din prune uscate un pic rozmarin ...sau, desfa cotletul sa fie paturica, si il umplii cu nuci macinate amestecate cu nucsoara si prune uscate. rulezi, legi, stropesti cu ulei si eventoal condimente dupa gus... apoi la cuptor.
daca vrei retete exacte va trebui sa dai un google.
Mincare de ptune uscate se face ca si ciulamaua se fierb prunele se face un rantas cu faina putin prajita in ulei si apoi tornizeama din prunele fiertte pui putim zahar dar nu f mult di e f bine mincare moldoveneasca am invatat de ma niste basarabeni
In orice tocanita, le pui la sfarsit (sa mai fiarba cam 10 min.) dupa ce le-ai tinut cam 1 h in apa calda, sa se umfle. Pofta buna!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: