| neanicu a întrebat:

Nu e aberant ca legumele, fructele si carnea din productie autohtona sa fie mai scumpe decat produsele similare din import?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| HaChick a răspuns:

Nu e aberant ca taxele/impozitele din Romania sa fie de "n" ori mai mari decat in occident? Daca producatorii romani ar putea sa vanda mai ieftin, ar face-o dar sunt presati de cei de la guvernare, si cum romanul nu-si permite sa iasa in pierdere pentru ca nu are cu ce amortizeze, e depasit de situatie si vinde mai scump ca sa si ramana cu ceva maruntis.

| mihaa a răspuns:

Nea nicu, hai sa-ti zic ceva: eu am lucrat la o firma, care se ocupa cu comfectoinarea de decoratiuni de carciun, si marfa ce era la noi in magazinul firmei, era f scumpa si de foarte proasta calitate, comparativ, cu marfa care era in selgros, metro, real si mult mai de calitate, decii? in tara noastra este posibil orice

| eeeeeeeeee a răspuns:

Nu stiu, dar sunt si mai sanatoase, deci...de-acum ar urma sa intrebi de ce este economia noastra cum este...

| costymaximus a răspuns:

Trăim în România și n-ar mai trebui să ne mai mire nimic! România e țara tuturor posibilităților, nu SUA!